Zoom Zadelpenklem 28.6 - Zwart

48-72hrs

Specificaties Zoom Zadelpenklem 28.6 - Zwart

  • Gesmeden metaal.
  • Diameter: 28.6mm.
  • Kleur: Geanodiseerd zwart.
  • Voor zadelpen van 25.4mm.

Omschrijving

De Zoom Zadelpenklem 28.6 Zwart is een hoogwaardige klem voor je zadelpen. Deze klem is gemaakt van gesmeed metaal en heeft een diameter van 28.6mm. De klem is geanodiseerd in het zwart, wat zorgt voor een strakke en moderne uitstraling.

Deze klem is speciaal ontworpen voor zadelpennen met een diameter van 25.4mm. Dankzij de stevige constructie en het gebruik van hoogwaardige materialen, biedt deze klem een veilige en betrouwbare bevestiging voor je zadelpen.

Of je nu een professionele wielrenner bent of gewoon een fanatieke fietser, de Zoom Zadelpenklem 28.6 Zwart is een onmisbaar accessoire voor je fiets. Bestel hem vandaag nog en geniet van een veilige en comfortabele rit!

Over Zoom

Zoom is een van de belangrijkste merken van de Aziatische groep HL Corp. Deze geweldige fabrikant werd geboren in 1991, heeft geleidelijk aan merken en componenten voor fietsen ontwikkeld en zodoende een zeer goede reputatie in de markt opgebouwd. Het merk Zoom ontwikkelt voornamelijk stuur, zadelpennen en stuurpennen van goede kwaliteit en de prijs is meer dan redelijk.

Reviews Zoom Zadelpenklem 28.6 - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Zadelpenklemmen

Klanten die Zoom Zadelpenklem 28.6 - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten