QR-22 Zadelpenklem 31.8 - Zilver

48-72hrs

Specificaties QR-22 Zadelpenklem 31.8 - Zilver

  • Sterk gesmolten metaal.
  • Diameter: 31.8mm.
  • Kleur: Geanodiseerd zwart.
  • Voor stalen frames van 27.2 mm.

Omschrijving

De QR-22 Zadelpenklem is een sterke zadelpenklem die bestaat uit gesmolten metaal van hoge kwaliteit. Met een diameter van 31.8mm past deze klem perfect op stalen frames van 27.2mm. Dankzij de strakke, zilveren kleur en geanodiseerde afwerking past deze klem bovendien perfect bij vrijwel elke fiets.

De QR-22 Zadelpenklem is een betrouwbare en duurzame keuze voor elke enthousiaste fietser. Of je nu graag op de weg fietst, de bergen beklimt of gewoon lekker op je stadsfiets ronddwaalt, deze klem zorgt ervoor dat je zadelpen stevig en veilig op zijn plaats blijft zitten.

Dankzij het sterke materiaal waaruit de QR-22 Zadelpenklem is gemaakt, kun je er bovendien op rekenen dat deze klem jaren meegaat. Met deze klem hoef je je dus geen zorgen te maken dat je zadelpen wegzakt of je fietsrit verpest wordt door een kapotte klem.

Over Zoom

Zoom is een van de belangrijkste merken van de Aziatische groep HL Corp. Deze geweldige fabrikant werd geboren in 1991, heeft geleidelijk aan merken en componenten voor fietsen ontwikkeld en zodoende een zeer goede reputatie in de markt opgebouwd. Het merk Zoom ontwikkelt voornamelijk stuur, zadelpennen en stuurpennen van goede kwaliteit en de prijs is meer dan redelijk.

Reviews QR-22 Zadelpenklem 31.8 - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Zadelpenklemmen

Klanten die QR-22 Zadelpenklem 31.8 - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten