Ges QR Zadelpenklem 31,8mm - Wit

48-72hrs

Specificaties Ges QR Zadelpenklem 31,8mm - Wit

  • Snelle ontgrendeling met hendel
  • Diameter: 31,8mm
  • Afwerking: geverfd
  • Hoogte: 13,5 mm

Omschrijving

De Ges zadelpen klem in een elegante witte kleur, met een diameter van 31,8mm, presenteert zich als de perfecte metgezel voor fietsliefhebbers die op zoek zijn naar de ideale combinatie van comfort en veiligheid. Dit apparaat bevat een snelontgrendelingsmechanisme dat wordt geactiveerd met een hendel, waardoor het proces van het snel en gemakkelijk aanpassen van de zadelhoogte op je fiets aanzienlijk wordt vereenvoudigd. Bovendien maakt het ontwerp met snelontgrendeling het eenvoudig om het zadel gemakkelijk van de fiets te verwijderen, wat bijzonder handig is om diefstal te voorkomen of het zadel na je fietstochten handig te vervoeren.

Deze klem is zorgvuldig ontworpen om op zadelpennen van fietsen met een diameter van 31,8mm te passen en zorgt voor een perfecte en veilige pasvorm die ongewenste beweging tijdens je fietstochten voorkomt.

Over Ges

Manufacturas GES S.A. begon hun industriële geschiedenis in 1941 en sinds de oprichting waren zij toegewijd aan de tweewielermarkt, zich specialiserend in de productie van fiets- en motorfietszadels. In 1990 begonnen ze met de productie van fietshelmen, pionierend in de productie van dit artikel.
Manufacturas GES S.A. houdt zich aan strenge kwaliteitsnormen en heeft de ISO 9001:2008 certificatie.

Reviews Ges QR Zadelpenklem 31,8mm - Wit

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Ges QR Zadelpenklem 31,8mm - Wit kochten, kochten ook

Recent bekeken producten