Ges QR Zadelpenklem 28,6mm - Rood

48-72hrs

Specificaties Ges QR Zadelpenklem 28,6mm - Rood

  • Snelle ontgrendeling met hendel
  • Diameter: 28,6 mm
  • Afwerking: geanodiseerd
  • Hoogte: 13,5 mm

Omschrijving

De Ges zadelpenklem in een levendige rode kleur, met een diameter van 28,6mm, wordt gepresenteerd als de perfecte keuze voor fietsliefhebbers die streven naar een optimale balans tussen comfort en veiligheid. Dit apparaat bevat een snelontgrendelingsmechanisme dat wordt geactiveerd met een hendel en vereenvoudigt in grote mate het proces van het snel en gemakkelijk aanpassen van de zadelhoogte op je fiets. Bovendien maakt het ontwerp met snelontgrendeling het gemakkelijk om het zadel gemakkelijk van de fiets te verwijderen, wat bijzonder handig is om diefstal te voorkomen of om de zadel na je fietstochten handig te vervoeren.

Deze klem is zorgvuldig ontworpen om op zadelpennen van fietsen met een diameter van 28,6mm te passen en zorgt voor een perfecte en veilige pasvorm die ongewenste beweging tijdens je fietstochten voorkomt.

De geanodiseerde rode afwerking geeft het een opvallende en duurzame uitstraling en beschermt het tevens tegen corrosie en omgevingsomstandigheden. Deze eigenschap voegt niet alleen esthetische waarde toe maar garandeert ook een grotere duurzaamheid en levensduur van het product.

Over Ges

Manufacturas GES S.A. begon hun industriële geschiedenis in 1941 en sinds de oprichting waren zij toegewijd aan de tweewielermarkt, zich specialiserend in de productie van fiets- en motorfietszadels. In 1990 begonnen ze met de productie van fietshelmen, pionierend in de productie van dit artikel.
Manufacturas GES S.A. houdt zich aan strenge kwaliteitsnormen en heeft de ISO 9001:2008 certificatie.

Reviews Ges QR Zadelpenklem 28,6mm - Rood

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Ges QR Zadelpenklem 28,6mm - Rood kochten, kochten ook

Recent bekeken producten