Ges QR Zadelpenklem 34,9mm - Zwart

48-72hrs

Specificaties Ges QR Zadelpenklem 34,9mm - Zwart

  • Snelle ontgrendeling met hendel
  • Diameter: 34,9 mm
  • Afwerking: geanodiseerd
  • Hoogte: 13,5 mm

Omschrijving

De 34,9 mm zwarte Ges zadelpen klem is de perfecte accessoire voor elke fietser die op zoek is naar comfort en veiligheid tegelijk. Deze klem heeft een snelontgrendelingsmechanisme met een hendel, waardoor het aanzienlijk gemakkelijker is om de hoogte van de zadelpen op je fiets snel en eenvoudig aan te passen. Bovendien maakt het ontwerp met snelontgrendeling het gemakkelijk om het zadel van de fiets te verwijderen en mee te nemen, wat vooral handig is om diefstal te voorkomen of je zadel handig mee te nemen na je fietstochten.

Deze klem is specifiek ontworpen voor zadelpennen van fietsen met een diameter van 34,9 mm, waardoor een perfecte en veilige pasvorm wordt gegarandeerd en ongewenst glijden tijdens het fietsen wordt voorkomen.

De zwarte geanodiseerde afwerking geeft het een elegante en duurzame uitstraling en beschermt het tegen corrosie en omgevingsinvloeden. Deze afwerking is niet alleen esthetisch, maar zorgt ook voor een grotere duurzaamheid en levensduur van het product.

Over Ges

Manufacturas GES S.A. begon hun industriële geschiedenis in 1941 en sinds de oprichting waren zij toegewijd aan de tweewielermarkt, zich specialiserend in de productie van fiets- en motorfietszadels. In 1990 begonnen ze met de productie van fietshelmen, pionierend in de productie van dit artikel.
Manufacturas GES S.A. houdt zich aan strenge kwaliteitsnormen en heeft de ISO 9001:2008 certificatie.

Reviews Ges QR Zadelpenklem 34,9mm - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Ges QR Zadelpenklem 34,9mm - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten