Ges QR Zadelpenklem 28,6mm - Wit

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Ges QR Zadelpenklem 28,6mm - Wit

  • Snelle ontgrendeling met hendel
  • Diameter: 28,6 mm
  • Afwerking: geverfd
  • Hoogte: 13,5 mm

Omschrijving

De witte Ges zadelpen klem, met een diameter van 28,6mm, is de perfecte metgezel voor fietsers die op zoek zijn naar een combinatie van comfort en veiligheid. Dit apparaat heeft een snelontgrendelingsmechanisme dat wordt geactiveerd door een hendel, wat het proces om de zadelhoogte op je fiets snel en gemakkelijk aan te passen aanzienlijk vereenvoudigt. Bovendien maakt het snelontgrendelingsontwerp het eenvoudig om het zadel eenvoudig van de fiets te verwijderen, wat vooral handig is om diefstal te voorkomen of het zadel gemakkelijk te vervoeren na je fietstochten.

Deze klem is speciaal ontworpen om te passen op zadelpennen van fietsen met een diameter van 28,6mm, wat zorgt voor een perfecte en veilige pasvorm en ongewenste beweging tijdens je fietstochten voorkomt.

Over Ges

Manufacturas GES S.A. begon hun industriële geschiedenis in 1941 en sinds de oprichting waren zij toegewijd aan de tweewielermarkt, zich specialiserend in de productie van fiets- en motorfietszadels. In 1990 begonnen ze met de productie van fietshelmen, pionierend in de productie van dit artikel.
Manufacturas GES S.A. houdt zich aan strenge kwaliteitsnormen en heeft de ISO 9001:2008 certificatie.

Reviews Ges QR Zadelpenklem 28,6mm - Wit

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Ges QR Zadelpenklem 28,6mm - Wit kochten, kochten ook

Recent bekeken producten