Zwart Zadelpen Zoom 27.2mm

3-4 Werkdagen

Specificaties Zwart Zadelpen Zoom 27.2mm

  • 6000 Serie aluminium.
  • Buitendiameter: 27,2 mm.
  • Terugslag: 20 mm.
  • Lengte: 350 mm.

Omschrijving

De Zwart Zadelpen Zoom 27.2mm is een hoogwaardige zadelpen die perfect is voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame oplossing voor hun fiets. Gemaakt van 6000-serie aluminium, is deze zadelpen ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen de zwaarste omstandigheden.

Met een buitendiameter van 27,2 mm past deze zadelpen op de meeste fietsen en biedt hij een uitstekende pasvorm en stabiliteit. De setback van 20 mm zorgt voor een comfortabele rijpositie en vermindert de druk op de rug en de nek. Met een lengte van 350 mm is deze zadelpen geschikt voor de meeste fietsers en biedt hij voldoende ruimte om de hoogte van het zadel aan te passen.

Of je nu een professionele fietser bent of gewoon op zoek bent naar een betrouwbare en duurzame zadelpen voor je fiets, de Zwart Zadelpen Zoom 27.2mm is de perfecte keuze. Met zijn hoogwaardige constructie en uitstekende pasvorm en stabiliteit, zal deze zadelpen je helpen om comfortabel en veilig te rijden, ongeacht de omstandigheden.

Over Zoom

Zoom is een van de belangrijkste merken van de Aziatische groep HL Corp. Deze geweldige fabrikant werd geboren in 1991, heeft geleidelijk aan merken en componenten voor fietsen ontwikkeld en zodoende een zeer goede reputatie in de markt opgebouwd. Het merk Zoom ontwikkelt voornamelijk stuur, zadelpennen en stuurpennen van goede kwaliteit en de prijs is meer dan redelijk.

Reviews Zwart Zadelpen Zoom 27.2mm

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Zwart Zadelpen Zoom 27.2mm kochten, kochten ook

Recent bekeken producten