Massi MSP-110 Zadelpen - Zwart

3-4 Werkdagen

Specificaties Massi MSP-110 Zadelpen - Zwart

  • Materiaal: 6061 T6 aluminium
  • Terugslag: 15 mm
  • Dubbele schroefbevestiging
  • Diameter: 27,2 - 30,9 - 31,6 mm
  • Lengte: 400 mm
  • Discipline: Weg, MTB
  • Gewicht: 295 g

Omschrijving

De Massi MSP-110 Zwart zadelpen is een ideale keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een stevig en kwalitatief product. Gemaakt van 6061 T6 aluminium, biedt deze zadelpen uitstekende duurzaamheid en schokbestendigheid, waardoor het een perfecte keuze is voor gebruik op de weg of in de bergen. Het ontwerp met 15 mm setback zorgt voor een comfortabele en ergonomische positie tijdens het trappen, waardoor het meer comfort biedt en mogelijke rugletsels voorkomt. De dubbele schroefbevestiging zorgt voor een stevige en veilige pasvorm, waardoor ongewenste bewegingen tijdens het rijden worden voorkomen.

De zwarte Massi MSP-110 zadelpen is verkrijgbaar in drie verschillende diameters: 27,2 mm, 30,9 mm en 31,6 mm, wat zorgt voor compatibiliteit met de meeste fietsen op de markt. Met een lengte van 400 mm biedt het een ruime verstelbaarheid om aan te passen aan de individuele voorkeuren van elke fietser. Bovendien maakt het lichte gewicht van slechts 295 g het een lichte keuze, wat bijdraagt ​​aan verbeterde prestaties en efficiëntie bij elke trap. Met deze zadelpen kunnen fietsers genieten van meer comfort en stabiliteit tijdens hun ritten op de weg of in de bergen.

Met de zwarte Massi MSP-110 zadelpen kunnen fietsers genieten van meer comfort en veiligheid bij elke rit. Het stevige en duurzame ontwerp, gemaakt van 6061 T6 aluminium, zorgt voor uitstekende schokbestendigheid en langdurige duurzaamheid. De 15 mm setback zorgt voor een ergonomische en comfortabele positie, waardoor mogelijke rugletsels worden voorkomen. Met de dubbele schroefbevestiging biedt de zadelpen een stevige en veilige pasvorm, waardoor ongewenste bewegingen worden voorkomen. Bovendien zorgt de beschikbaarheid in verschillende diameters en de brede lengte van 400 mm ervoor dat het compatibel is met de meeste fietsen, terwijl het lichte gewicht van 295 g de prestaties en efficiëntie bij elke trap verbetert. Kortom, de zwarte Massi MSP-110 zadelpen is de perfecte keuze voor fietsers die op zoek zijn naar kwaliteit, comfort en veiligheid bij elke rit.

Over Massi

Massi is een Spaans merk dat een breed scala aan kwaliteitscomponenten en accessoires voor fietsen biedt, evenals hoogwaardige fietsen. Hun producten omvatten sturen, stuurpennen, zadels, pedalen, wielen, banden en vele andere essentiële componenten voor weg- en mountainbiken.

De accessoires van Massi worden ook zeer gewaardeerd door fietsers over de hele wereld, waaronder helmen, brillen, handschoenen, zadeltassen en gereedschap. Al deze producten zijn ontworpen met de meest geavanceerde technologie en de beste materialen om hun kwaliteit en duurzaamheid te garanderen.

Als je op zoek bent naar accessoires en onderdelen van hoge kwaliteit om je fiets aan te passen en de prestaties ervan te verbeteren, dan is Massi een uitstekende optie. Het merk wordt over de hele wereld erkend vanwege zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie bij het vervaardigen van producten voor fietsers van alle niveaus en disciplines.

Reviews Massi MSP-110 Zadelpen - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Massi MSP-110 Zadelpen - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten