Ges QR Zadelpenklem 31,8mm - Blauw

48-72hrs

Specificaties Ges QR Zadelpenklem 31,8mm - Blauw

  • Snelle ontgrendeling met hendel
  • Diameter: 31,8 mm
  • Afwerking: geanodiseerd
  • Hoogte: 13,5 mm

Omschrijving

De Ges zadelpenklem in een verbluffende blauwe tint, met een diameter van 31,8mm, wordt gepresenteerd als de ideale keuze voor fietsliefhebbers die streven naar een optimale balans tussen comfort en veiligheid. Dit apparaat beschikt over een snelontgrendelingsmechanisme dat wordt geactiveerd met een hendel en vereenvoudigt in hoge mate het proces van het snel en gemakkelijk aanpassen van de zadelhoogte op je fiets. Bovendien maakt het ontwerp met snelontgrendeling het gemakkelijk om het zadel gemakkelijk van de fiets te verwijderen, wat bijzonder handig is voor diefstalpreventie of om het zadel na je fietstochten handig te vervoeren.

Deze klem is zorgvuldig ontworpen om op zadelpennen van fietsen met een diameter van 31,8mm te passen en zorgt voor een perfecte en veilige pasvorm die ongewenste beweging tijdens je fietstochten voorkomt.

De geanodiseerde afwerking in blauw geeft het een aantrekkelijk en duurzaam uiterlijk, en biedt tevens bescherming tegen corrosie en omgevingsomstandigheden. Deze eigenschap voegt niet alleen esthetische waarde toe maar zorgt ook voor een grotere duurzaamheid en levensduur van het product.

Over Ges

Manufacturas GES S.A. begon hun industriële geschiedenis in 1941 en sinds de oprichting waren zij toegewijd aan de tweewielermarkt, zich specialiserend in de productie van fiets- en motorfietszadels. In 1990 begonnen ze met de productie van fietshelmen, pionierend in de productie van dit artikel.
Manufacturas GES S.A. houdt zich aan strenge kwaliteitsnormen en heeft de ISO 9001:2008 certificatie.

Reviews Ges QR Zadelpenklem 31,8mm - Blauw

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Ges QR Zadelpenklem 31,8mm - Blauw kochten, kochten ook

Recent bekeken producten