ZAC-20 bolt-on voorwiel

€ 30,00

Product beëindigd

Maak je geen zorgen, we hebben duizenden producten voor je!

Specificaties ZAC-20 bolt-on voorwiel

  • Aluminium velg.
  • Maat: 20-622 (700C).
  • Naaf klassieke type.
  • Afwerking gepolijst zilver.

Omschrijving

Het Zac-20 voorwiel is een van de goedkoopste wielen op de markt. Het is gemaakt van aluminium, licht in gewicht en gemonteerd met 36 spaken. Het is een wiel met een klassieke en elegante uitstraling, met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

Het is een maat 700c, dit is compatibel met alle wielen van racefietsen. De aanbevolen maat banden zijn vanaf maat 700cx28 tot maat 700cx35. Je hebt een 30mm binnenband nodig. En je moet een velglint tussen de veld en de binnenband monteren om lekke banden te voorkomen en te verminderen.

Over Gurpil

Gevestigd in Deba, Guipúzcoa, en met een ervaring van meer dan 30 jaar in de wereld van de distributie van fietsonderdelen en dus met een diepgaande kennis van de markt, produceert Gurpil complete wielen en onderdelen voor elk type fiets.

Van chromen naven met een vintage look voor klassieke fietswielen tot tandwielen met 12 kronen voor mountainbikes, tot high-performance carbonwielen voor racefietsen.

Als je een fiets vanaf nul in elkaar zet, of als je een reserveonderdeel nodig hebt met een beperkte prijs maar met een contrasterende kwaliteit, dan is Gurpil uw beste optie.

Andere producten van Voorwielen

Klanten die ZAC-20 bolt-on voorwiel kochten, kochten ook

Recent bekeken producten