Ynot x Sntfx Reflective Straps - Pink

48-72hrs

Specificaties Ynot x Sntfx Reflective Straps - Pink

  • Triple layer versterking voor extra stevigheid.
  • Houden hun gewenste vorm.
  • Ideaal voor woon-werkverkeer, cross, FGFS, mountainbiken, fietskoeriers & dagelijks fietsen.
  • Beschikbaar in een verscheidenheid aan kleuren en designs voor het personalieren van je fietsrit.
  • Elke set wordt geleverd met een SNTFX-vinyl in reflecterend materiaal.
  • Instelbaar op bijna elk type schoeisel, van slippers tot winterlaarzen.
  • Onderste strap past op elke standaard pedaal met 3/4" x 5/16" slotted openings.
  • Voor pedalen met gaten ≥ 10 mm hoog.

Omschrijving

YNOT x SNTFX is de vrucht van een samenwerking tussen twee merken die voorbestemd zijn om te passen als een voet op een riem. Een spannende alliantie die de onberispelijke kwaliteit van Ynot en de cutting edge stijl van Santafixie combineert in de YNOT x SNTFX straps. Ze zijn gemaakt van duurzaam Cordura® materiaal in de VS en Canada en hebben een waterafstotende coating.

Deze banden vallen op door hun duurzaamheid en oneindige elegantie. Bovendien zien de reflecterende elementen er niet alleen cool uit, ze vergroten ook je veiligheid door je zichtbaar te maken bij weinig licht. Het verstelbare en ergonomische ontwerp is perfect geschikt voor elk soort activiteit, of je nu in de stad op de fiets bent of op avontuur in de natuur. Comfort en veiligheid zijn gegarandeerd, zodat je je volledig kunt concentreren op genieten.

De YNOT x SNTFX straps maken deel uit van een exclusieve collectie waarin je ook een bovenbuisbeschermer en dezelfde YNOT x SNTFX straps in verschillende kleuren kunt vinden.

Over Ynot

YNOT Cycle is een team van ontwerpers en makers in Toronto die producten creëren voor fietsen, reizen, en voor dagelijks gebruik. Wij waarderen een clean design en constante innovatie. Met Canadese trost gemaakt produceren wij functionele, duurzame producten die bestand zijn tegen extreme slijtage en weersomstandigheden. Dagelijk wordt op onze tassen en accessoires vertrouwd door doorgewinterde forensen, koeriers en reizigers uit de hele wereld.

Reviews Ynot x Sntfx Reflective Straps - Pink

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Ynot x Sntfx Reflective Straps - Pink kochten, kochten ook

Recent bekeken producten