YBN Ketting - Wit

48-72hrs

Specificaties YBN Ketting - Wit

  • Eindelijk is er een goede kwaliteit gekleurde ketting die niet snel zal breken en een perfecte afwerking heeft.
  • Ook verkijgbaar in zilver voor diegenen die een meer klassieke look zoeken.
  • Vergelijkbaar met de KMC Z510 in sterkte en duurzaamheid.
  • Deep dubbele afgeschuinde buitenste plaatjes.
  • 1/2" * 1/8" pitch.
  • 102 schakels.

Omschrijving

De YBN Ketting in het wit is eindelijk hier! Een ketting van goede kwaliteit die niet snel zal breken en een perfecte afwerking heeft. Deze gekleurde ketting geeft fietsen een frisse en moderne uitstraling .

Als je op zoek bent naar een meer klassieke uitstraling , is deze ketting ook verkrijgbaar in zilver . De ketting is vergelijkbaar met de populaire KMC Z510 in sterkte en duurzaamheid en is daarom perfect geschikt voor zowel recreatieve als professionele fietser .

De ketting heeft diep dubbele afgeschuinde buitenste plaatjes , waardoor de ketting soepeler loopt en de slijtage tot een minimum wordt beperkt. De ketting heeft een pitch van 1/2" * 1/8" en bestaat uit 102 schakels . Kortom, een geweldige ketting voor fietsen van hoogstaande kwaliteit .

Over YBN

YBN is een toonaangevend merk in de fabricage van hoogwaardige kettingen voor fietsen. Het brede assortiment producten omvat kettingen voor weg-, mountainbike- en elektrische fietsen, allemaal ontworpen om hoge prestaties en duurzaamheid te bieden.

YBN fietskettingen worden gekenmerkt door hun state-of-the-art technologie en hun aandacht voor detail bij de fabricage. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om extreme omstandigheden te weerstaan, waardoor ze ideaal zijn voor veeleisende fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbaar en duurzaam product. Daarnaast biedt het merk ook een verscheidenheid aan ontwerp- en gewichtsopties om aan de specifieke behoeften van elke fietser te voldoen.

Samenvattend is YBN een toonaangevend merk in de productie van hoogwaardige fietskettingen, ontworpen om optimale prestaties en duurzaamheid te bieden. Als je op zoek bent naar hoogwaardige en betrouwbare fietskettingen voor je racefiets, mountainbike of elektrische fiets, zoek dan niet verder dan YBN.

Reviews YBN Ketting - Wit

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die YBN Ketting - Wit kochten, kochten ook

Recent bekeken producten