YBN Ketting - Oranje

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties YBN Ketting - Oranje

  • Eindelijk is er een goede kwaliteit gekleurde ketting die niet snel zal breken en de perfecte finish vormt voor jouw fiets.
  • Ook verkrijgbaar in zilver voor wie een meer klassieke look zoekt.
  • Vergelijkbaar aan de KMC Z510 in sterkte en duurzaamheid.
  • Deep dubbele afgeschuinde buitenste plaatjes.
  • 1/2" * 1/8" pitch.
  • 102 schakels.

Omschrijving

Eindelijk is er een goede kwaliteit gekleurde ketting die niet snel zal breken en de perfecte finish vormt voor jouw fiets. De YB Ketting in oranje is een geweldige keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een opvallende en duurzame ketting. Deze ketting is gemaakt van hoogwaardige materialen en is vergelijkbaar met de KMC Z510 in sterkte en duurzaamheid.

aast de oranje versie is deze ketting ook verkrijgbaar in zilver voor wie een meer klassieke look zoekt. De deep dubbele afgeschuinde buitenste plaatjes zorgen voor een soepele en efficiënte werking van de ketting.

De YB Ketting heeft een pitch van 1/2" * 1/8" en bestaat uit 102 schakels. Dit maakt het een geschikte keuze voor verschillende soorten fietsen, waaronder fixies, singlespeeds en BMX-fietsen. Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare en stijlvolle ketting voor je fiets, dan is de YB Ketting in oranje of zilver een uitstekende keuze.

Over YBN

YBN is een toonaangevend merk in de fabricage van hoogwaardige kettingen voor fietsen. Het brede assortiment producten omvat kettingen voor weg-, mountainbike- en elektrische fietsen, allemaal ontworpen om hoge prestaties en duurzaamheid te bieden.

YBN fietskettingen worden gekenmerkt door hun state-of-the-art technologie en hun aandacht voor detail bij de fabricage. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om extreme omstandigheden te weerstaan, waardoor ze ideaal zijn voor veeleisende fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbaar en duurzaam product. Daarnaast biedt het merk ook een verscheidenheid aan ontwerp- en gewichtsopties om aan de specifieke behoeften van elke fietser te voldoen.

Samenvattend is YBN een toonaangevend merk in de productie van hoogwaardige fietskettingen, ontworpen om optimale prestaties en duurzaamheid te bieden. Als je op zoek bent naar hoogwaardige en betrouwbare fietskettingen voor je racefiets, mountainbike of elektrische fiets, zoek dan niet verder dan YBN.

Reviews YBN Ketting - Oranje

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die YBN Ketting - Oranje kochten, kochten ook

Recent bekeken producten