10e verjaardag

Santafixie is 10 jaar oud. 10 jaar leren, groeien en bruggen bouwen. 10 jaar tranen en gelach. 10 jaar framesets, componenten en accessoires. 10 jaar fixies. We rijden single-speed en zijn niet van plan hiermee te stoppen!

Ons doel voor de komende 10 jaar is simpel: we willen groeien en steden en straten blijven vullen met fixies. Zo hopen we samen met jullie een positieve impact te hebben op onze omgeving en op het niveau.

Santafixie is beetje bij beetje gegroeid, maar we zijn altijd vooruit gegaan zonder te stoppen, op volle snelheid en zonder remmen.

Kun je ons nog eens 10 jaar vergezellen?

10e verjaardag 10 verjaardag
10e verjaardag

Jubileumeditie producten

Om deze eerste 10 jaar te herdenken, hebben we een reeks exclusieve producten ontworpen welke we in 2021 zullen onthullen.

X

ASS SAVER SANTAFIXIE X ANNIVERSARY SPATBORD

Deze Ass Saver is in beperkte oplage beschikbaar. Dit product is net zo functioneel als elke andere Ass saver, maar toch extra speciaal. Hij beschermt je kont tegen water, modder en vuil. Je kunt 'm gemakkelijk opbergen in je rugzak en vervolgens op de achterkant van je zadel te installeren. Het zou geweldig zijn als je nog eens tien jaar bij ons blijft shoppen!

SANTAFIXIE TEAM X ANNIVERSARY T-SHIRT

Met dit T-shirt doen we eer aan ons 10-jarig jubileum. Hierdoor is het shirt helemaal uniek. Hij is gemaakt van een speciale ACTIVE-DRY-stof, waardoor 'ie geschikt is voor alles. Hij is perfect voor dagelijks gebruik; ga samen naar een concert, naar je werk of naar de bar voor een drankje. Je kunt dit shirt daarbij perfect gebruiken voor tijdens het sporten, fietsen of een potje voetbal met vrienden.

We hebben ons laten inspireren door het design van voetbalshirts. Met dit shirt laat je zien dat je onderdeel bent van ons team; het Santafixie-team.