6KU Fixed Gear Wielset + Banden - Wit

€ 235,00
7-8 Werkdagen

Specificaties 6KU Fixed Gear Wielset + Banden - Wit

  • 6KU aluminium voor- en achtervelg.
  • 30 mm profielvelgen.
  • Kenda 700x25C-banden.
  • 32 spaken
  • Lengte naaf assen: 95/120 mm
  • Flip-flop-achternaaf.
  • 16 tands tandwiel en freewheel.
  • Inclusief binnenbanden

Om de algehele kwaliteit te blijven verbeteren, kunnen componenten zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Omschrijving

Ervaar de perfecte balans tussen stijl en betrouwbaarheid met de 6KU wielset in elegant wit, ideaal voor je stadsritten of dagelijkse woon-werkverkeer. Ontworpen om te passen op de meeste single-speed of fixed-gear fietsen dankzij de veelzijdige flip-flop naaf, voegen deze wielen een vleugje onderscheiding toe aan je fiets. Uitgerust met stevige Kenda 700x25c banden, leveren ze uitzonderlijke prestaties in verschillende stedelijke omstandigheden.

De voorste 6KU-wiel in het wit heeft een diepte van 30 mm en beschikt over 32 spaken, wat zorgt voor stabiliteit en kracht. Met een ruimte van 95 mm voor de as zorgt het voor een eenvoudige en veilige installatie op je fiets.

Het achterste 6KU-wiel in het wit heeft een ontwerp met 32 spaken en een diepte van 30 mm, samen met een ruimte van 120 mm voor de as. Uitgerust met een veelzijdige Flip-Flop naaf, biedt dit wiel configuratie-opties om aan te passen aan jouw rijvoorkeuren. Durf op te vallen met deze wielen die functionaliteit en stijl combineren bij elke pedaalslag.

Over 6KU

Bij 6KU geloven ze erin dat iedereen op de fiets moet gaan; het is goed voor het milieu, voor je gezondheid en.... voor je portemonee! Dit merk heeft zelf een gestroomlijnd model ontworpen waarmee ze een complete fiets voor een betaalbare prijs hebben kunnen maken. Want uiteindelijk is dat waar fietsen om draait: jou geld besparen!

Reviews 6KU Fixed Gear Wielset + Banden - Wit

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die 6KU Fixed Gear Wielset + Banden - Wit kochten, kochten ook

Recent bekeken producten