Miche Pistard WR Baanfiets Wielset Zwart/Zilver

€ 336,00 € 249,00

Bespaar 26% (-€ 87,00)

3-4 Werkdagen

Specificaties Miche Pistard WR Baanfiets Wielset Zwart/Zilver

  • The Pistard wielenset zorgt voor de ultime prestatie dankzij de licht metalen velgen van middelgrote hoogte, met grote nafen.
  • Voorwiel gewicht: 930gram.
  • Gewicht paar: 2060 gram.
  • Achterwiel gewicht: 1130 gram.
  • Wielen: 622x15C.
  • Velgen:E.T.R.T.O. Aluminum. 30mm diep profiel.
  • Spaken: Roestvrij staal. Zilver.
  • Nafen: Forged Al 6061. T6/CNC. Sealed bearings.
  • Velglint niet inbegrepen.
  • Aanbevolen banden maat: 19 tot 28 mm.

Omschrijving

De Miche Pistard WR Baanfiets Wielset is de perfecte wielenset voor de ultieme prestaties op de baan. De licht metalen velgen van middelgrote hoogte en grote naven zorgen voor een optimale snelheid en stabiliteit tijdens het fietsen.

Met een gewicht van 2060 gram voor het paar, is deze wielenset niet alleen licht, maar ook duurzaam en betrouwbaar. Het voorwiel weegt 930 gram en het achterwiel weegt 1130 gram, waardoor de set perfect in balans is.

De velgen van de Miche Pistard WR Baanfiets Wielset zijn gemaakt van E.T.R.T.O. aluminium en hebben een diep profiel van 30mm. De spaken zijn gemaakt van roestvrij staal en zijn zilver van kleur. De naven zijn gemaakt van gesmeed aluminium 6061 en zijn T6/CNC bewerkt. Ze zijn voorzien van afgedichte lagers voor een soepele en betrouwbare werking.

Let op: het velglint is niet inbegrepen bij deze wielenset. We raden aan om banden te gebruiken met een maat tussen 19 en 28 mm voor de beste prestaties. Kortom, de Miche Pistard WR Baanfiets Wielset Zwart/Zilver is een uitstekende keuze voor elke baanfietser die op zoek is naar de beste prestaties en betrouwbaarheid.

Over Miche

Miche is opgericht in 1919. 90 jaar ervaring en een schat aan kennis en ervaring, maakt Miche één van de toonaangevende wereldwijde leveranciers vann speciale onderdelen voor fietsen. De speciale onderdelen voor bikes (weg, track en bergen) worden volledig ontworpen en geproduceerd in Italië.

Om zijn producten te bouwen, maakt Miche gebruik van de meest innovatieve technologieën, productieprocessen en de beste materialen: carbon, lichte legeringen en composietmaterialen. Om de functionaliteit te valideren, worderen er constant keuringen uitgevoerd binnen het bedrijf en direct op de weg.

De passie voor fietsen is van generatie op generatie doorgegeven en is te zien in alle stappen. De technici werken met veel professionaliteit en geven elk deel van het proces de liefde en zorg die het verdient. Om de prestaties en de sterkte van de componenten te controleren, worden tests uitgevoerd in het bedrijf, laboratoriumanalyses en worden de onderdelen voortdurend getest, zowel in de fabriek als op de weg.

Reviews Miche Pistard WR Baanfiets Wielset Zwart/Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Wielsets

Klanten die Miche Pistard WR Baanfiets Wielset Zwart/Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten