Miche Pistard WR Baanfiets Wielset - Full Zwart

€ 338,00 € 249,00

Bespaar 26% (-€ 89,00)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Miche Pistard WR Baanfiets Wielset - Full Zwart

  • The Pistard wielenset zorgt voor de ultime prestatie dankzij de licht metalen velgen van middelgrote hoogte, met grote nafen.
  • Voorwiel gewicht: 930gram.
  • Gewicht paar: 2060 gram.
  • Achterwiel gewicht: 1130 gram.
  • Wielen: 622x15C.
  • Velgen:E.T.R.T.O. Aluminum. 30mm diep profiel.
  • Spaken: Roestvrij staal. Zwart.
  • Nafen: Forged Al 6061. T6/CNC. Sealed bearings.
  • Aanbevolen banden maat: 19 tot 28 mm.

Omschrijving

De Miche Pistard WR Baanfiets Wielset Full Zwart is de perfecte wielenset voor de ultieme prestaties op de baan. De licht metalen velgen van middelgrote hoogte en grote naven zorgen voor een optimale snelheid en stabiliteit tijdens het fietsen.

Met een gewicht van slechts 2060 gram voor het paar, is deze wielenset ook nog eens zeer licht van gewicht. Het voorwiel weegt 930 gram en het achterwiel 1130 gram. Dit maakt het gemakkelijker om snelheid te maken en te behouden tijdens het fietsen.

De velgen van de Miche Pistard WR Baanfiets Wielset zijn gemaakt van E.T.R.T.O. Aluminium en hebben een diep profiel van 30mm. De spaken zijn gemaakt van roestvrij staal en zijn zwart van kleur. De naven zijn gemaakt van gesmeed aluminium 6061 en zijn T6/CNC bewerkt. Ze zijn voorzien van afgedichte lagers voor een soepele en duurzame werking.

Deze wielenset is geschikt voor banden met een breedte van 19 tot 28 mm. Als je op zoek bent naar een wielenset die zorgt voor de ultieme prestaties op de baan, dan is de Miche Pistard WR Baanfiets Wielset Full Zwart de perfecte keuze.

Over Miche

Miche is opgericht in 1919. 90 jaar ervaring en een schat aan kennis en ervaring, maakt Miche één van de toonaangevende wereldwijde leveranciers vann speciale onderdelen voor fietsen. De speciale onderdelen voor bikes (weg, track en bergen) worden volledig ontworpen en geproduceerd in Italië.

Om zijn producten te bouwen, maakt Miche gebruik van de meest innovatieve technologieën, productieprocessen en de beste materialen: carbon, lichte legeringen en composietmaterialen. Om de functionaliteit te valideren, worderen er constant keuringen uitgevoerd binnen het bedrijf en direct op de weg.

De passie voor fietsen is van generatie op generatie doorgegeven en is te zien in alle stappen. De technici werken met veel professionaliteit en geven elk deel van het proces de liefde en zorg die het verdient. Om de prestaties en de sterkte van de componenten te controleren, worden tests uitgevoerd in het bedrijf, laboratoriumanalyses en worden de onderdelen voortdurend getest, zowel in de fabriek als op de weg.

Reviews Miche Pistard WR Baanfiets Wielset - Full Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Wielsets

Klanten die Miche Pistard WR Baanfiets Wielset - Full Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten