Miche Pistard WR Baanfiets Wielset Tubular

€ 359,00 € 269,00

Bespaar 25% (-€ 90,00)

5-6 Werkdagen

Specificaties Miche Pistard WR Baanfiets Wielset Tubular

  • The Pistard wielenset zorgt voor de ultime prestatie dankzij de licht metalen velgen van middelgrote hoogte, met grote nafen.
  • Gewicht paar: 1985 gram.
  • Wielen: 622x15C.
  • Velgen:E.T.R.T.O. Aluminum. 30mm diep profiel.
  • Spaken: Roestvrij staal.
  • Nafen: Forged Al 6061. T6/CNC. Sealed bearings.
  • Velglint niet inbegrepen.
  • Alleen tubeless banden.

Omschrijving

De Miche Pistard WR Baanfiets Wielset Tubular is een wielenset die zorgt voor ultieme prestaties. De licht metalen velgen van middelgrote hoogte en grote naven zorgen voor een optimale snelheid en wendbaarheid tijdens het fietsen. Het gewicht van dit paar weegt slechts 1985 gram.

Deze wielenset heeft een wielmaat van 622x15C en de velgen zijn E.T.R.T.O. Aluminum met een diep profiel van 30mm. Daarnaast zijn de spaken van roestvrij staal en zijn de naven Forged Al 6061. T6/CNC met afgedichte lagers.

Het velglint is niet inbegrepen en u kunt alleen gebruik maken van tubeless banden. Met de Miche Pistard WR Baanfiets Wielset Tubular heeft u wielenset die optimaal presteert, waar u jarenlang plezier van kunt hebben.

Over Miche

Miche is opgericht in 1919. 90 jaar ervaring en een schat aan kennis en ervaring, maakt Miche één van de toonaangevende wereldwijde leveranciers vann speciale onderdelen voor fietsen. De speciale onderdelen voor bikes (weg, track en bergen) worden volledig ontworpen en geproduceerd in Italië.

Om zijn producten te bouwen, maakt Miche gebruik van de meest innovatieve technologieën, productieprocessen en de beste materialen: carbon, lichte legeringen en composietmaterialen. Om de functionaliteit te valideren, worderen er constant keuringen uitgevoerd binnen het bedrijf en direct op de weg.

De passie voor fietsen is van generatie op generatie doorgegeven en is te zien in alle stappen. De technici werken met veel professionaliteit en geven elk deel van het proces de liefde en zorg die het verdient. Om de prestaties en de sterkte van de componenten te controleren, worden tests uitgevoerd in het bedrijf, laboratoriumanalyses en worden de onderdelen voortdurend getest, zowel in de fabriek als op de weg.

Reviews Miche Pistard WR Baanfiets Wielset Tubular

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Wielsets

Klanten die Miche Pistard WR Baanfiets Wielset Tubular kochten, kochten ook

Recent bekeken producten