Miche Pistard WR Baanfiets Wielset Tubular

€ 345,00 € 269,00

Bespaar 22% (-€ 76,00)

3-4 Werkdagen

Specificaties Miche Pistard WR Baanfiets Wielset Tubular

  • The Pistard wielenset zorgt voor de ultime prestatie dankzij de licht metalen velgen van middelgrote hoogte, met grote nafen.
  • Gewicht paar: 1985 gram.
  • Wielen: 622x15C.
  • Velgen:E.T.R.T.O. Aluminum. 30mm diep profiel.
  • Spaken: Roestvrij staal.
  • Nafen: Forged Al 6061. T6/CNC. Sealed bearings.
  • Velglint niet inbegrepen.
  • Alleen tubeless banden.

Omschrijving

DeMiche Pistard wielenset tubular is ideaal voor in de velodroom of op track te rijden. De set is gemonteerd met Miche 6061 T6 CNC naven en gesloten lagers met brede flanken die voldoende stijfheid bieden voor trackrenners. Een set high-performance trackwielen. Het wordt afgeraden deze wielen te gebruiken voor op de weg of in de stad.

De velgen zijn gemaakt van aluminium met een heel licht 30 mm profiel. De wielenset (zonder tubuless banden) weegt 2 kg. De spaken zijn van Sapim roestvrij staal. De spaken van het voorwiel zijn radiaal voor een betere esthetiek terwijl het achterwiel een cross-spoked setting heeft voor een grotere robuustheid.

Over Miche

Miche is opgericht in 1919. 90 jaar ervaring en een schat aan kennis en ervaring, maakt Miche één van de toonaangevende wereldwijde leveranciers vann speciale onderdelen voor fietsen. De speciale onderdelen voor bikes (weg, track en bergen) worden volledig ontworpen en geproduceerd in Italië.

Om zijn producten te bouwen, maakt Miche gebruik van de meest innovatieve technologieën, productieprocessen en de beste materialen: carbon, lichte legeringen en composietmaterialen. Om de functionaliteit te valideren, worderen er constant keuringen uitgevoerd binnen het bedrijf en direct op de weg.

De passie voor fietsen is van generatie op generatie doorgegeven en is te zien in alle stappen. De technici werken met veel professionaliteit en geven elk deel van het proces de liefde en zorg die het verdient. Om de prestaties en de sterkte van de componenten te controleren, worden tests uitgevoerd in het bedrijf, laboratoriumanalyses en worden de onderdelen voortdurend getest, zowel in de fabriek als op de weg.

Reviews Miche Pistard WR Baanfiets Wielset Tubular

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Wielsets

Klanten die Miche Pistard WR Baanfiets Wielset Tubular kochten, kochten ook

Recent bekeken producten