Origin8 Fixed Gear Wielenset - Zilver CNC

€ 149,90
5-6 Werkdagen

Specificaties Origin8 Fixed Gear Wielenset - Zilver CNC

  • 14-622 (700c).
  • Gewicht: 1,45 kgs.
  • O.L.D 100mm/120mm.
  • Origin8 42mm velgen.
  • Spaken: 32
  • Naven verzegeld.
  • Flip / flop system Achterwiel.

Omschrijving

De Origin8 zilveren CNC-fixiewielset is een uitstekende optie voor fietsers die op zoek zijn naar hoogwaardige en resistente wielen voor hun fixiefiets. Deze wielen hebben een driewandige Origin8 aluminium velg met een profiel van 42 mm, waardoor ze zeer resistent en duurzaam zijn.

Met een maat van 14-622 (700c) en een gewicht van 1,45 kg is dit wiel licht maar sterk. Daarnaast beschikt hij over een remspoor en roestvrijstalen spaken, wat hem zeer veilig en betrouwbaar maakt.

Een ander opvallend aspect van dit wiel is de achternaaf met een flip/flop systeem voor vast tandwiel en vrij tandwiel, waardoor het zeer veelzijdig is en aanpasbaar aan verschillende behoeften. Opgemerkt moet worden dat dit wiel geen tandwielen bevat, maar je kunt deze eenvoudig uitkiezen in onze online fietswinkel.

Samenvattend is de Origin8 zilveren CNC-wielset een uitstekende optie voor fietsers die op zoek zijn naar wielen van hoge kwaliteit, weerstand en veelzijdigheid voor hun fixiefiets. Wacht niet langer en haal hem nu in onze online fietswinkel!

Over Origin8

Het fietsonderdelenmerk Origin8 is gebaseerd op de principes van innovatie, prestatie en waarde. Ze bieden producten van hoge kwaliteit voor verschillende disciplines, zoals wielrennen, mountainbiken en fixed-gear fietsen.

Na meer dan 30 jaar ervaring op alle gebieden van de maken en produceren van fietsbenodigdheden, heeft het team het merk Origin8 helemaal van onderuit bedacht en gecreëerd. Nu, 7 jaar later, is er in de markt een groot aantal verschillende voorvorken, frames, cranks, pedalen en zadels gemaakt door Origin8.

Reviews Origin8 Fixed Gear Wielenset - Zilver CNC

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Origin8 Fixed Gear Wielenset - Zilver CNC kochten, kochten ook

Recent bekeken producten