Wheelguard Gravity Wielslot Oranje

€ 34,90

Product beëindigd

Maak je geen zorgen, we hebben duizenden producten voor je!

U kunt vergelijkbare producten vinden door

Specificaties Wheelguard Gravity Wielslot Oranje

  • Vermijdt diefstal van wielen.
  • Gemakkelijk te monteren in enkele minuten.
  • Je hebt geen speciaal gereedschap nodig voor de anti-diefstal zwaartekrachtschroef.
  • 2 jaar garantie + 3 jaar bijkomende extensie, verleend bij registratie op Service Card.
  • Gewicht: 100g.
  • Afmeting: standaard marktlengtes.

Omschrijving

Wheelguard Gravity is een nieuw en extreem effectief wielslot. De wielen zijn bevestigd aan het frame met behulp van een anti-diefstalschroef met een gepatenteerd zwaartekrachtmechanisme. Dit mechanisme maakt het onmogelijk om de schroef los te draaien wanneer de fiets in een opwaartse positie is. Dus als jouw fiets vastgemaakt is aan een vast punt en niet kan worden omgedraaid, zijn je wielen beschermd tegen diefstal. Wheelguard gravity biedt permanente bescherming. Met dit systeem heb je geen bijkomend slot nodig om je wielen te beschermen.

MEER INFORMATIE: Hoe kies je het beste slot voor je fiets?

Over Ixow

Ixow is een nieuw Frans bedrijf dat toegewijd is aan design en productie van fietsonderdelen met als doel een fietsrit zo comfortabel mogelijk te maken. Met een nieuwe aanpak, die gebruik maakt van onontgonnen aspecten in de fietswereld, is Ixow nieuwe markten aan het aanboren binnen de fietssector.

Ixow heeft een dubbel doel: het gebruik van fietsen faciliteren en nieuwe groeimogelijkheden bieden voor distributeurs en fietswinkels met innovatieve producten. Op basis van verschillende patenten heeft Ixow haar portfolio opgebouwd dat bestaat uit zes categorieën: opslag en transport, anti-diefstalsystemen, versnellingen, remmen, transmissies en accessoires.

Andere producten van Sloten

Klanten die Wheelguard Gravity Wielslot Oranje kochten, kochten ook

Recent bekeken producten