Weinmann G42 Wielset + Banden - Zwart

€ 199,90

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Weinmann G42 Wielset + Banden - Zwart

  • Aluminium voor- en achterwiel.
  • Weinmann 42mm deep profile aluminium velgen.
  • Afgedichte Santafixie naven.
  • Maat: 14-622 (700C).
  • Roestvrije spaken.
  • Wielen met remspoor.
  • Inclusief vast en vrij 16-tand tandwiel.
  • Omvat Chaoyang Mini Shark 700x25C banden met lekbescherming.

Om de algehele kwaliteit te blijven verbeteren, kunnen componenten zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Omschrijving

De Weinmann G42 Wielset + Banden Zwart is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame wielset. Deze set bestaat uit een voor- en achterwiel van aluminium, met Weinmann 42mm diepe profiel aluminium velgen. De afgedichte Santafixie naven zorgen voor een soepele en stabiele rit, terwijl de roestvrije spaken zorgen voor extra stevigheid en duurzaamheid.

Deze wielset heeft een maat van 14-622 (700C) en is voorzien van remsporen voor extra veiligheid tijdens het remmen. Bovendien wordt de set geleverd met een vast en vrij 16-tand tandwiel, zodat je kunt kiezen welke het beste bij jouw rijstijl past.

De set wordt geleverd met Chaoyang Mini Shark 700x25C banden met lekbescherming, zodat je zonder zorgen kunt genieten van je rit. Kortom, de Weinmann G42 Wielset + Banden Zwart is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar kwaliteit en duurzaamheid.

Over Weinmann

De kracht van MTN Hardcore spray komt niet alleen uit de hoge druk, die een homogeen schot tot het einde garandeert. Het assortiment van 142 tinten waarin het verkrijgbaar is - in een breed spectrum van intense kleuren waarvan de glanzende afwerking ze nog opvallender maakt.

Tool bij uitstek in de wereld van graffiti, zijn snelle droogtijd, goede uitharding en kleurduurzaamheid maken deze spray ook een goede keuze voor huishoudelijk, industrieel of artistiek gebruik waarin de eigenschappen van een hoogwaardige verf vereist zijn.

Reviews Weinmann G42 Wielset + Banden - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Weinmann G42 Wielset + Banden - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten