Weinmann DP18 Wielset met terugtraprem - Zwart

€ 139,95

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Weinmann DP18 Wielset met terugtraprem - Zwart

  • 14-622 (700) wielen.
  • Weinmann Dp18 30mm deep profile aluminium velgen.
  • Terugtraprem Gurpil Hub (zwarte kleur).
  • Tandwiel 18t.
  • 32 roestvrijstalen spaken.
  • Velglint niet inbegrepen.
  • Gewicht: 2.95 kgs.

Omschrijving

De Weinmann DP18 Wielset met terugtraprem Zwart is de perfecte optie voor fietsliefhebbers die op zoek zijn naar een wielset die functionaliteit en stijl combineert. De 14-622 (700) wielen zijn niet alleen duurzaam, maar ook lichtgewicht, waardoor je moeiteloos kunt fietsen en perfecte prestaties kunt leveren.

Eén van de meest opvallende eigenschappen van deze wielset is de Weinmann Dp18 30mm diepe profiel aluminium velgen. Deze velgen zijn niet alleen sterk, maar ook stijf, waardoor ze gemakkelijk bestand zijn tegen harde stoten en zware belastingen. De terugtraprem Gurpil Hub in zwarte kleur biedt daarnaast een betrouwbare remkracht die perfect is voor stedelijke fietsroutes.

Met een tandwiel van 18t, 32 roestvrijstalen spaken en een gewicht van slechts 2,95 kg, is deze wielset een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en efficiënte set om hun prestaties te verbeteren. Houd er rekening mee dat het velglint niet is inbegrepen, maar is gemakkelijk afzonderlijk verkrijgbaar via onze online winkel.

Je kan er 23, 25 of 28 inch banden opzetten en 48mm-ventiel binnenbanden zijn benodigd. Het is cruciaal om een velglint tussen de velg en de binnenband te monteren om lekke banden te voorkomen.

Over Weinmann

De kracht van MTN Hardcore spray komt niet alleen uit de hoge druk, die een homogeen schot tot het einde garandeert. Het assortiment van 142 tinten waarin het verkrijgbaar is - in een breed spectrum van intense kleuren waarvan de glanzende afwerking ze nog opvallender maakt.

Tool bij uitstek in de wereld van graffiti, zijn snelle droogtijd, goede uitharding en kleurduurzaamheid maken deze spray ook een goede keuze voor huishoudelijk, industrieel of artistiek gebruik waarin de eigenschappen van een hoogwaardige verf vereist zijn.

Reviews Weinmann DP18 Wielset met terugtraprem - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Wielsets

Klanten die Weinmann DP18 Wielset met terugtraprem - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten