Weinmann DP18 Wielset met terugtraprem - Geel

€ 139,95 € 129,95

Bespaar 7% (-€ 10,00)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Weinmann DP18 Wielset met terugtraprem - Geel

  • 14-622 (700) wielen.
  • Weinmann Dp18 30mm deep profile aluminium velgen.
  • Terugtraprem Gurpil Hub (zwarte kleur).
  • Tandwiel 18t.
  • 32 roestvrijstalen spaken.
  • Velglint niet inbegrepen.
  • Gewicht: 2.95 kgs.

Omschrijving

Wil je je fiets upgraden met een nieuwe set wielen? Kies dan voor de Weinmann DP18 wielset met terugtraprem in de opvallende gele kleur. Deze wielset heeft 14-622 (700) wielen en is voorzien van 30mm diepe aluminium velgen met de bekende Weinmann kwaliteit.

De terugtraprem van Gurpil Hub (in het zwart) zorgt voor een betrouwbare en veilige remwerking. Met het meegeleverde tandwiel van 18t heb je bovendien veel controle over de snelheid. De wielset bestaat uit 32 roestvrijstalen spaken die zorgen voor een goede stijfheid en duurzaamheid.

De Weinmann DP18 wielset met terugtraprem is een uitstekende keuze voor stadsfietsen en fixie bikes. Let wel op dat het velglint niet is inbegrepen en apart dient te worden aangeschaft. Het totale gewicht van de wielset is 2.95 kgs.

Je kan er 23, 25 of 28 inch banden opzetten en 48mm-ventiel binnenbanden zijn benodigd. Het is cruciaal om een velglint tussen de velg en de binnenband te monteren om lekke banden te voorkomen.

Over Weinmann

De kracht van MTN Hardcore spray komt niet alleen uit de hoge druk, die een homogeen schot tot het einde garandeert. Het assortiment van 142 tinten waarin het verkrijgbaar is - in een breed spectrum van intense kleuren waarvan de glanzende afwerking ze nog opvallender maakt.

Tool bij uitstek in de wereld van graffiti, zijn snelle droogtijd, goede uitharding en kleurduurzaamheid maken deze spray ook een goede keuze voor huishoudelijk, industrieel of artistiek gebruik waarin de eigenschappen van een hoogwaardige verf vereist zijn.

Reviews Weinmann DP18 Wielset met terugtraprem - Geel

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Wielsets

Klanten die Weinmann DP18 Wielset met terugtraprem - Geel kochten, kochten ook

Recent bekeken producten