Weinmann DP18 Fixed Gear Wielset - Zwart/Zilver

€ 119,99

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Weinmann DP18 Fixed Gear Wielset - Zwart/Zilver

  • 14-622 (700) wielen.
  • Weinmann Dp18 30mm deep profile aluminium velgen.
  • sealed naaf. Achter is flip-flop.
  • 32 roestvrijstalen spaken.
  • Velglint niet inbegrepen.
  • Gewicht: 2.65 kgs.

Omschrijving

De Weinmann DP18 Fixed Gear Wielset is de perfecte keuze voor fietsliefhebbers die op zoek zijn naar een wielset met uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. Deze wielset is geschikt voor 14-622 (700) wielen en is voorzien van Weinmann Dp18 30mm diepe profiel aluminium velgen.

De naaf van de wielset is afgesloten en het achterwiel is flip-flop. Dit betekent dat je de keuze hebt tussen een vaste versnelling of een wiel met vrijloop. De 32 roestvrijstalen spaken zorgen voor een stevige structuur en stabiliteit tijdens het fietsen. Het gewicht van de wielset is 2.65 kg, wat betekent dat je kunt vertrouwen op de snelheid en wendbaarheid van je fiets tijdens elk soort rit.

Het enige nadeel is dat het velglint niet is inbegrepen in de set. Maar dit kleine detail doet niets af aan de geweldige kwaliteit en prestatie van de Weinmann DP18 Fixed Gear Wielset. Het is een betrouwbare en duurzame keuze voor elk soort fietser.

Over Weinmann

De kracht van MTN Hardcore spray komt niet alleen uit de hoge druk, die een homogeen schot tot het einde garandeert. Het assortiment van 142 tinten waarin het verkrijgbaar is - in een breed spectrum van intense kleuren waarvan de glanzende afwerking ze nog opvallender maakt.

Tool bij uitstek in de wereld van graffiti, zijn snelle droogtijd, goede uitharding en kleurduurzaamheid maken deze spray ook een goede keuze voor huishoudelijk, industrieel of artistiek gebruik waarin de eigenschappen van een hoogwaardige verf vereist zijn.

Reviews Weinmann DP18 Fixed Gear Wielset - Zwart/Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Wielsets

Klanten die Weinmann DP18 Fixed Gear Wielset - Zwart/Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten