Weinmann DP18 Fixed Gear Wielset - Zwart CNC

€ 129,95

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Weinmann DP18 Fixed Gear Wielset - Zwart CNC

  • 14-622 (700) wielen.
  • Weinmann Dp18 30mm deep profile aluminium velgen.
  • Machinale remrand.
  • Flip-flop achter naven.
  • 32 roestvrijstalen spaken.
  • Velglint niet inbegrepen.
  • Gewicht: 2.65 kgs.

Omschrijving

De Weinmann DP18 velgen hebben een 30-mm profiel en acceptabel gewicht met roestvrijstalen spaken en dubbele aluminium wanden. Dit achterwiel heeft een machinale remrand, wat betekent dat de remmen op de zilveren remrand geplaatst worden.

Dit stevige maar ook elegante wiel, is een mix tussen de klassieke randloze velgen en de meer agressieve velgen met brede zijkant.

Het DP18 model is competitief geprijsd. De maat 700c betekent dat de velg met alle racefiets banden te combineren is. Je kan er 23, 25 of 28 inch banden opzetten en 48mm-ventiel binnenbanden zijn benodigd. Het is cruciaal om een velglint tussen de velg en de binnenband te monteren om lekke banden te voorkomen.

Over Weinmann

De kracht van MTN Hardcore spray komt niet alleen uit de hoge druk, die een homogeen schot tot het einde garandeert. Het assortiment van 142 tinten waarin het verkrijgbaar is - in een breed spectrum van intense kleuren waarvan de glanzende afwerking ze nog opvallender maakt.

Tool bij uitstek in de wereld van graffiti, zijn snelle droogtijd, goede uitharding en kleurduurzaamheid maken deze spray ook een goede keuze voor huishoudelijk, industrieel of artistiek gebruik waarin de eigenschappen van een hoogwaardige verf vereist zijn.

Reviews Weinmann DP18 Fixed Gear Wielset - Zwart CNC

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Wielsets

Klanten die Weinmann DP18 Fixed Gear Wielset - Zwart CNC kochten, kochten ook

Recent bekeken producten