Weinmann DP18 Fixed Gear Wielset - Zilver

€ 134,95
1 Review
80% of 100

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Weinmann DP18 Fixed Gear Wielset - Zilver

 • 14-622 (700) wheels.
 • Weinmann Dp18 30mm deep profile aluminium velgen.
 • Achter hub is flip-flop.
 • 32 roestvrijstalen spaken.
 • Velglint niet inbegrepen.
 • Gewicht: 2.65 kgs.

Omschrijving

De Weinmann DP18 Fixed Gear Wielset Zilver is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en stoere wielset voor hun fixie-fietsproject. Deze wielset heeft een grootte van 14-622 (700) en bestaat uit een paar Weinmann DP18 30mm diepe aluminium velgen.

Bovendien is de achternaaf flip-flop, wat betekent dat je kunt switchen van enkelvoudige naar fixed gear. Er zijn 32 roestvrijstalen spaken, die zorgen voor extra sterkte en duurzaamheid. Houd er rekening mee dat velglint niet in de set is inbegrepen.

Met een gewicht van slechts 2.65 kgs, is deze wielset een lichtgewicht optie die zorgt voor een soepele en comfortabele rit. Het zilverkleurige design zal zeker indruk maken op andere fietsers en de kwaliteit van het vakmanschap en de materialen is ongeëvenaard.

Je kan 23, 25 of 28 banden monteren en je hebt een binnenband nodig met een 48 mm ventiel. Bovendien is het belangrijk om een velglint te monteren tussen het wiel en de binnenband om het risico op doorboringen te vermijden.

Over Weinmann

De kracht van MTN Hardcore spray komt niet alleen uit de hoge druk, die een homogeen schot tot het einde garandeert. Het assortiment van 142 tinten waarin het verkrijgbaar is - in een breed spectrum van intense kleuren waarvan de glanzende afwerking ze nog opvallender maakt.

Tool bij uitstek in de wereld van graffiti, zijn snelle droogtijd, goede uitharding en kleurduurzaamheid maken deze spray ook een goede keuze voor huishoudelijk, industrieel of artistiek gebruik waarin de eigenschappen van een hoogwaardige verf vereist zijn.

Reviews Weinmann DP18 Fixed Gear Wielset - Zilver

4/5

80%

1 review(s)

5 Stars

0

4 Stars

1

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. folliotparis

  80%
  Vertaald uit het Frans - Toon originele tekst Toon vertaling

  Zeer goed product tegen een onklopbare prijs.

Andere producten van Wielsets

Klanten die Weinmann DP18 Fixed Gear Wielset - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten