Weinmann DP18 Fixed Gear Wielset - Wit

€ 129,90

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Weinmann DP18 Fixed Gear Wielset - Wit

  • 14-622 (700) wheels.
  • Weinmann Dp18 30mm deep profile aluminium velgen.
  • sealed hubs. Achter is flip-flop (fixed/fixed of fixed/free).
  • 32 roestvrijstalen spaken.
  • Velglint niet inbegrepen.
  • Gewicht: 2.65 kgs.

Omschrijving

De Weinmann DP18 velgen hebben een 30 mm profiel en een acceptabel gewicht, met roestvrijstalen spaken, afgedichte lagernaven en dubbele aluminium wanden. Deze velg heeft geen machinaal bewerkte remwand. De remwand is geverfd en compatibel met montageremmen.

Het is een mooi, elegant wiel, halverwege tussen klassieke randloze velgen en agressievere, brede velgen. Om esthetische redenen stellen we radiale spaken voor, maar deze zijn zwakker dan kruisspaken. Als u de voorkeur geeft aan dit wiel met kruisspaaks, dat sterker is, noteert u dit in de laatste stap van het aankoopproces.

Het DP18-model is concurrerend geprijsd. De maat is 700c, wat betekent dat hij compatibel is met alle racefietsbanden. Je kunt 23, 25 of 28 banden monteren en hebben een 48 mm nodig -ventiel binnenband. En het is cruciaal dat je een velgstrip monteert tussen de band en de binnenband om lekke banden te verminderen of te voorkomen.

Over Weinmann

De kracht van MTN Hardcore spray komt niet alleen uit de hoge druk, die een homogeen schot tot het einde garandeert. Het assortiment van 142 tinten waarin het verkrijgbaar is - in een breed spectrum van intense kleuren waarvan de glanzende afwerking ze nog opvallender maakt.

Tool bij uitstek in de wereld van graffiti, zijn snelle droogtijd, goede uitharding en kleurduurzaamheid maken deze spray ook een goede keuze voor huishoudelijk, industrieel of artistiek gebruik waarin de eigenschappen van een hoogwaardige verf vereist zijn.

Reviews Weinmann DP18 Fixed Gear Wielset - Wit

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Wielsets

Klanten die Weinmann DP18 Fixed Gear Wielset - Wit kochten, kochten ook

Recent bekeken producten