Weinmann DP18 Fixed Gear Wielset - Wit

€ 129,90

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Weinmann DP18 Fixed Gear Wielset - Wit

  • 14-622 (700) wheels.
  • Weinmann Dp18 30mm deep profile aluminium velgen.
  • sealed hubs. Achter is flip-flop (fixed/fixed of fixed/free).
  • 32 roestvrijstalen spaken.
  • Velglint niet inbegrepen.
  • Gewicht: 2.65 kgs.

Omschrijving

Hier heb je de Weinmann DP18 Fixed Gear Wielset in het wit, de ultieme aanwinst voor elke gepassioneerde fietser. Deze set bestaat uit 14-622 (700) wielen, perfect voor elk soort terrein en elke rijstijl. De velgen hebben een profiel van 30mm en zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium, wat zorgt voor efficientie en stabiliteit tijdens het rijden.

Deze wielset is uitgevoerd met afgedichte naafjes voor extra betrouwbaarheid en veiligheid tijdens het fietsen. Ook is er een flip-flop achternaaf, beschikbaar voor zowel Fixed/Free als Fixed/Fixed aandrijvingen. De set bevat 32 roestvrijstalen spaken, voor een optimaal evenwicht tussen duurzaamheid en prestaties.

Het enige dat niet inbegrepen is, is het velglint. Maar dit is makkelijk verkrijgbaar in elke fietswinkel. Het totale gewicht van deze wielset is 2.65 kg, de perfecte balans tussen lichtgewicht en robuustheid. Haal dus het beste uit je fietservaring en upgrade je fiets met de Weinmann DP18 Fixed Gear Wielset!

Over Weinmann

De kracht van MTN Hardcore spray komt niet alleen uit de hoge druk, die een homogeen schot tot het einde garandeert. Het assortiment van 142 tinten waarin het verkrijgbaar is - in een breed spectrum van intense kleuren waarvan de glanzende afwerking ze nog opvallender maakt.

Tool bij uitstek in de wereld van graffiti, zijn snelle droogtijd, goede uitharding en kleurduurzaamheid maken deze spray ook een goede keuze voor huishoudelijk, industrieel of artistiek gebruik waarin de eigenschappen van een hoogwaardige verf vereist zijn.

Reviews Weinmann DP18 Fixed Gear Wielset - Wit

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Wielsets

Klanten die Weinmann DP18 Fixed Gear Wielset - Wit kochten, kochten ook

Recent bekeken producten