Weinmann DP18 Fixed Gear Wielset - Groen

€ 119,99

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Weinmann DP18 Fixed Gear Wielset - Groen

  • 12-622 (700) wheels.
  • Weinmann Dp18 30mm deep profile aluminium rims.
  • Flip-flop achter naven.
  • 32 stainless spokes.
  • Velglint niet inbegrepen.
  • Gewicht: 2.65 kgs.

Omschrijving

De Weinmann DP18 Fixed Gear Wielset in Groen is ideaal voor de fietser die op zoek is naar een betrouwbare wielset voor zijn of haar vaste versnelling fiets. Met 12-622 (700) wielen en Weinmann DP18 30mm diepe profiel aluminium velgen, biedt deze wielset een soepele en responsieve rit op de weg.

De wielset is voorzien van flip-flop achternaven, waardoor je kunt kiezen tussen een vast verzet of een vrijloop. Dit maakt deze wielset veelzijdig en geschikt voor zowel de ervaren als de beginnende vaste versnelling fietser. De 32 RVS spaken zorgen voor een sterk en duurzaam wiel dat bestand is tegen de dagelijkse slijtage van het fietsen.

Houd er rekening mee dat het velglint niet is inbegrepen bij deze wielset. Het totale gewicht van deze wielset is 2,65 kg, wat deze wielset relatief licht maakt en bijdraagt ​​aan een snelle en efficiënte rit op de weg. Al met al is de Weinmann DP18 Fixed Gear Wielset een fantastische keuze voor elke fietser die op zoek is naar een betrouwbare en veelzijdige wielset voor zijn of haar vaste versnelling fiets.

Je kan 23, 25 of 28 banden monteren en je hebt een binnenband nodig met een 48 mm ventiel. Bovendien is het belangrijk om een velglint te monteren tussen het wiel en de binnenband om het risico op doorboringen te vermijden.

Over Weinmann

De kracht van MTN Hardcore spray komt niet alleen uit de hoge druk, die een homogeen schot tot het einde garandeert. Het assortiment van 142 tinten waarin het verkrijgbaar is - in een breed spectrum van intense kleuren waarvan de glanzende afwerking ze nog opvallender maakt.

Tool bij uitstek in de wereld van graffiti, zijn snelle droogtijd, goede uitharding en kleurduurzaamheid maken deze spray ook een goede keuze voor huishoudelijk, industrieel of artistiek gebruik waarin de eigenschappen van een hoogwaardige verf vereist zijn.

Reviews Weinmann DP18 Fixed Gear Wielset - Groen

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Wielsets

Klanten die Weinmann DP18 Fixed Gear Wielset - Groen kochten, kochten ook

Recent bekeken producten