Weinmann DP18 Fixed Gear Wielset - Geel/Zwart

€ 119,99

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Weinmann DP18 Fixed Gear Wielset - Geel/Zwart

  • 14-622 (700) wielen.
  • Weinmann Dp18 30mm deep profile aluminium velgen.
  • Flip-flop achter naven.
  • 32 roestvrijstalen spaken.
  • Velglint niet inbegrepen.
  • Gewicht: 2.65 kgs.

Omschrijving

De Weinmann DP18 Fixed Gear Wielset in geel/zwart is een geweldige optie voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbaar en stijlvol wielset. Deze wielset heeft 14-622 (700) wielen en is gemaakt van Weinmann DP18 30mm diepe profiel aluminium velgen, die duurzaamheid en comfort bieden tijdens het rijden.

Dit wielset wordt geleverd met Flip-flop achter-naven waardoor zowel fixed gear en single speed opties mogelijk zijn. Het bevat ook 32 roestvrijstalen spaken die zorgen voor extra stabiliteit en maakt de wielset erg robuust. Let op dat het velglint niet inbegrepen is in deze wielset.

Met een gewicht van 2.65 kgs is deze wielset lichtgewicht en geschikt voor de meeste fietsers. Bovendien is deze wielset beschikbaar in een mooie gele en zwarte kleur die zeker de aandacht trekt. Kortom, de Weinmann DP18 Fixed Gear Wielset is een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar betrouwbare, duurzame en stijlvolle wielset.

Je kan 23, 25 of 28 banden monteren en je hebt een binnenband nodig met een 48 mm ventiel. Bovendien is het belangrijk om een velglint te monteren tussen het wiel en de binnenband om het risico op doorboringen te vermijden.

Over Weinmann

De kracht van MTN Hardcore spray komt niet alleen uit de hoge druk, die een homogeen schot tot het einde garandeert. Het assortiment van 142 tinten waarin het verkrijgbaar is - in een breed spectrum van intense kleuren waarvan de glanzende afwerking ze nog opvallender maakt.

Tool bij uitstek in de wereld van graffiti, zijn snelle droogtijd, goede uitharding en kleurduurzaamheid maken deze spray ook een goede keuze voor huishoudelijk, industrieel of artistiek gebruik waarin de eigenschappen van een hoogwaardige verf vereist zijn.

Reviews Weinmann DP18 Fixed Gear Wielset - Geel/Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Wielsets

Klanten die Weinmann DP18 Fixed Gear Wielset - Geel/Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten