Weinmann DP18 700c Achterwiel 6-7S Thread-On Freewheel - Zwart

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Weinmann DP18 700c Achterwiel 6-7S Thread-On Freewheel - Zwart

  • DP18 dubbelwandige aluminium velg met 30mm profiel.
  • Formaat: 700c (ETRTO 622x12).
  • Zilverkleurige roestvrije spaken.
  • Thread-on vrijwiel niet inbegrepen. Je kunt het hier kiezen.
  • Met remrand.

Omschrijving

Het Weinmann DP18 achterwiel heeft een 30mm profiel en een prima gewicht. De velg is van dubbelwandig aluminium dat het wiel extra sterkte geeft, met roestvrije spaken. Deze CNC-velg heeft een machinaal bewerkt remoppervlak, waardoor hij goede remprestaties levert. Het is een mooie en elegante velg, een kruising tussen de klassieke velgen met een laag profiel en de meest agressieve wielen met het diepste profiel.

De achternaaf heeft een schroefdraad waarmee je een 6-7-speed Thread-on vrijwiel (niet inbegrepen), die je hier kunt selecteren.

Deze DP18 velg valt op door zijn concurrerende prijs. De 700c (ETRTO 622x12) maat, betekent dat deze velg compatibel is met alle racefietsbanden. Je kunt 23c, 25c en 28c banden plaatsen. Je hebt een binnenband met minimaal 48mm ventiel nodig. En het is essentieel om een velglint tussen de velg en de binnenband te plaatsen.

Over Weinmann

De kracht van MTN Hardcore spray komt niet alleen uit de hoge druk, die een homogeen schot tot het einde garandeert. Het assortiment van 142 tinten waarin het verkrijgbaar is - in een breed spectrum van intense kleuren waarvan de glanzende afwerking ze nog opvallender maakt.

Tool bij uitstek in de wereld van graffiti, zijn snelle droogtijd, goede uitharding en kleurduurzaamheid maken deze spray ook een goede keuze voor huishoudelijk, industrieel of artistiek gebruik waarin de eigenschappen van een hoogwaardige verf vereist zijn.

Reviews Weinmann DP18 700c Achterwiel 6-7S Thread-On Freewheel - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Weinmann DP18 700c Achterwiel 6-7S Thread-On Freewheel - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten