Weinmann G42 Fixed Gear Wielset - Zwart

€ 149,00

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Weinmann G42 Fixed Gear Wielset - Zwart

  • 14-622 (700) wielen.
  • Weinmann 42mm deep profile aluminium velgen.
  • Sealed hubs.
  • achternaaf: flip-flop. Inbegrepen is een fixed Tandwiel 16t. Het is mogelijk: fixes/fixed en fixed/free.
  • 32 RVS spaken.
  • Velglint niet inbegrepen.
  • Gewickt: 2,65 kgs.

Omschrijving

De G42 fixie wielset in het zwart biedt een elegante klassieke stijl die perfect past bij je fixie fiets. Het zijn zeer sterke en duurzame wielen, gemaakt van driewandig aluminium dat bestand is tegen de verschillende terreinomstandigheden die typisch zijn voor de stad, zoals kuilen of stoepranden. De naven zijn uitgerust met afgedichte lagers om u lange duurzaamheid en een zeer goede rolkwaliteit te bieden, zodat u op volle snelheid kunt rijden met volledige controle en veiligheid. De achternaaf is voorzien van het Flip-Flop-systeem, zodat u de vaste versnelling of vrijloop kunt gebruiken door simpelweg de achterwielpositie te wijzigen.

Over Weinmann

De kracht van MTN Hardcore spray komt niet alleen uit de hoge druk, die een homogeen schot tot het einde garandeert. Het assortiment van 142 tinten waarin het verkrijgbaar is - in een breed spectrum van intense kleuren waarvan de glanzende afwerking ze nog opvallender maakt.

Tool bij uitstek in de wereld van graffiti, zijn snelle droogtijd, goede uitharding en kleurduurzaamheid maken deze spray ook een goede keuze voor huishoudelijk, industrieel of artistiek gebruik waarin de eigenschappen van een hoogwaardige verf vereist zijn.

Reviews Weinmann G42 Fixed Gear Wielset - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Wielsets

Klanten die Weinmann G42 Fixed Gear Wielset - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten