Weinmann G42 Fixed Gear Wielset - Zwart

€ 179,00

4-5 Werkdagen

Specificaties Weinmann G42 Fixed Gear Wielset - Zwart

  • 14-622 (700) wielen.
  • Weinmann 42mm deep profile aluminium velgen.
  • Sealed hubs.
  • achternaaf: flip-flop. Inbegrepen is een fixed Tandwiel 16t. Het is mogelijk: fixes/fixed en fixed/free.
  • 32 RVS spaken.
  • Velglint niet inbegrepen.
  • Gewickt: 2,65 kgs.

Omschrijving

De Weinmann G42 Fixed Gear Wielset is een ideale keuze voor degenen die graag fixed gear fietsen. Deze wielset heeft een 42mm diepe aluminium velg van Weinmann, wat zorgt voor een uitstekende aerodynamica en een efficiëntere rit. Deze wielset is geschikt voor 14-622 (700) wielen en wordt geleverd met 32 RVS spaken.

Eén van de opvallende kenmerken van deze wielset is de flip-flop achternaaf. Hiermee kunt u kiezen tussen twee verschillende tandwielen, die inclusief worden geleverd. Deze wielset wordt namelijk geleverd met een fixed Tandwiel 16t, waardoor u kunt kiezen tussen fixes/fixed en fixed/free. Zo kunt u gemakkelijk switchen tussen verschillende wielposities en genieten van uw rit.

Belangrijk om te weten: het velglint is niet inbegrepen in de set. Maar met een gewicht van slechts 2,65 kgs, is deze wielset een waardevolle toevoeging aan uw fixed gear fiets. Kies voor de Weinmann G42 Fixed Gear Wielset en ervaar de perfecte balans tussen stijl en functionaliteit.

Over Weinmann

De kracht van MTN Hardcore spray komt niet alleen uit de hoge druk, die een homogeen schot tot het einde garandeert. Het assortiment van 142 tinten waarin het verkrijgbaar is - in een breed spectrum van intense kleuren waarvan de glanzende afwerking ze nog opvallender maakt.

Tool bij uitstek in de wereld van graffiti, zijn snelle droogtijd, goede uitharding en kleurduurzaamheid maken deze spray ook een goede keuze voor huishoudelijk, industrieel of artistiek gebruik waarin de eigenschappen van een hoogwaardige verf vereist zijn.

Reviews Weinmann G42 Fixed Gear Wielset - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Wielsets

Klanten die Weinmann G42 Fixed Gear Wielset - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten