• Stockverkoop

VP nylon Pedalen - Zwart

€ 13,99 € 8,99

Bespaar 36% (-€ 5,00)

48-72hrs

Specificaties VP nylon Pedalen - Zwart

  • Materiaal: Nylon. Sterk en resistent.
  • Breed oppervlak voor controle en comfort
  • 9/16" chromoly spindle.
  • Gietvormen nagels aan de buitenkant voor een stabiele rit.
  • Compatible met de meeste pedalen straps en foot retention systems.

Omschrijving

De VP nylon pedalen zijn een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar duurzame en betrouwbare pedalen. Deze pedalen zijn gemaakt van nylon, wat zorgt voor een sterke en resistente constructie. Dit betekent dat ze bestand zijn tegen de dagelijkse slijtage en dat ze lang meegaan.

Een ander voordeel van deze pedalen is het brede oppervlak. Dit biedt niet alleen meer controle over de fiets, maar ook meer comfort tijdens het rijden. Dit is vooral handig voor lange ritten waarbij comfort een belangrijke factor is.

De VP nylon pedalen hebben ook een 9/16" chromoly spindle. Dit zorgt voor een stevige en stabiele verbinding tussen de pedalen en de fiets. Bovendien hebben ze gietvormen nagels aan de buitenkant voor een nog stabielere rit. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het verliezen van grip tijdens het rijden.

Tot slot zijn deze pedalen compatibel met de meeste pedaalriemen en voetretentiesystemen. Dit betekent dat je ze kunt gebruiken met een breed scala aan fietsen en accessoires. Kortom, de VP nylon pedalen zijn een geweldige keuze voor elke fietser die op zoek is naar betrouwbare en duurzame pedalen.

Reviews VP nylon Pedalen - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Pedalen

Klanten die VP nylon Pedalen - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten