VP Nylon Pedalen - Wit

€ 13,99
1 Review
80% of 100

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties VP Nylon Pedalen - Wit

 • Materiaal: Nylon. Sterk en resistent.
 • Breed oppervlak voor controle en comfort.
 • 9/16" chromoly spindle.
 • Gietvormen nagels aan de buitenkant voor een stabiele rit.
 • Compatible met de meeste pedalen straps en foot retention systems.

Omschrijving

De VP Nylon Pedalen Wit zijn een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar duurzame en betrouwbare pedalen. Deze pedalen zijn gemaakt van nylon, wat zorgt voor een sterke en resistente constructie. Dit betekent dat ze bestand zijn tegen de dagelijkse slijtage en dat ze lang meegaan.

Een ander voordeel van deze pedalen is het brede oppervlak. Dit biedt niet alleen meer controle over de fiets, maar ook meer comfort tijdens het rijden. Dit is vooral handig voor lange ritten waarbij comfort een belangrijke factor is.

De VP Nylon Pedalen Wit hebben ook een 9/16" chromoly spindle. Dit zorgt voor een stevige en stabiele verbinding tussen de pedalen en de fiets. Bovendien hebben ze gietvormen nagels aan de buitenkant voor een nog stabielere rit. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het verliezen van grip tijdens het rijden.

Tot slot zijn deze pedalen compatibel met de meeste pedalen straps en foot retention systems. Dit betekent dat je ze kunt gebruiken met verschillende soorten schoenen en dat je ze kunt aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren. Kortom, de VP Nylon Pedalen Wit zijn een geweldige keuze voor elke fietser die op zoek is naar kwaliteit en betrouwbaarheid.

Over VP Components

VP Components is een vooraanstaand merk in de fietswereld, met een geschiedenis die teruggaat tot de oprichting in Taiwan in 1985. VP Components komt oorspronkelijk uit een land dat bekend staat om zijn expertise in de fietsindustrie en heeft een sterke reputatie opgebouwd voor het aanbieden van hoogwaardige en hoogwaardige producten voor fietsers over de hele wereld.

Het merk is gespecialiseerd in de productie van pedalen voor fietsen, die het resultaat zijn van tientallen jaren onderzoek en ontwikkeling. De pedalen van VP Components zijn ontworpen om een ​​perfecte combinatie van lichtgewicht, duurzaamheid en grip te bieden, zodat fietsers tijdens elke rit kunnen genieten van een efficiënte en veilige trapervaring.

Naast pedalen biedt VP Components ook een breed assortiment aan componenten en accessoires voor fietsen, zoals trapassen, balhoofden en stuurpennen. Het merk heeft het vertrouwen gewonnen van zowel professionele wielrenners als liefhebbers, dankzij zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie in elk van zijn producten.

Reviews VP Nylon Pedalen - Wit

4/5

80%

1 review(s)

5 Stars

0

4 Stars

1

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. sebastien.mendy

  80%
  Vertaald uit het Frans - Toon originele tekst Toon vertaling

  nul ...........................

Andere producten van Platformpedalen

Klanten die VP Nylon Pedalen - Wit kochten, kochten ook

Recent bekeken producten