VP Nylon Pedalen - Rood

€ 13,99
2 Reviews
100% of 100
48-72hrs

Specificaties VP Nylon Pedalen - Rood

 • Materiaal: Nylon. Sterk en resistent.
 • Breed oppervlak voor controle en comfort.
 • 9/16" chromoly spindle.
 • Gietvormen nagels aan de buitenkant voor een stabiele rit.
 • Compatible met de meeste pedalen straps en foot retention systems.

Omschrijving

De VP Nylon Pedalen Rood zijn een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar duurzame en betrouwbare pedalen. Deze pedalen zijn gemaakt van nylon, wat zorgt voor een sterke en resistente constructie die bestand is tegen slijtage en beschadiging. Dit maakt ze ideaal voor intensief gebruik, zowel op de weg als off-road.

Een ander voordeel van deze pedalen is het brede oppervlak, dat zorgt voor meer controle en comfort tijdens het fietsen. Dit is vooral handig tijdens lange ritten, waarbij vermoeidheid kan leiden tot verminderde prestaties en ongemak. Met deze pedalen kunt u echter genieten van een stabiele en comfortabele rit, ongeacht de afstand.

De VP Nylon Pedalen Rood zijn ook voorzien van een 9/16" chromoly spindle, wat zorgt voor een stevige en veilige bevestiging aan uw fiets. Bovendien hebben ze gietvormen nagels aan de buitenkant, die zorgen voor extra stabiliteit en grip tijdens het fietsen. Dit maakt ze ideaal voor fietsers die op zoek zijn naar een veilige en betrouwbare pedaaloplossing.

Tot slot zijn deze pedalen compatibel met de meeste pedaalriemen en voetretentiesystemen, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan fietsers en fietsstijlen. Of u nu een professionele wielrenner bent of gewoon op zoek bent naar een betrouwbare pedaaloplossing voor uw dagelijkse woon-werkverkeer, de VP Nylon Pedalen Rood zijn een uitstekende keuze.

Over VP Components

VP Components is een vooraanstaand merk in de fietswereld, met een geschiedenis die teruggaat tot de oprichting in Taiwan in 1985. VP Components komt oorspronkelijk uit een land dat bekend staat om zijn expertise in de fietsindustrie en heeft een sterke reputatie opgebouwd voor het aanbieden van hoogwaardige en hoogwaardige producten voor fietsers over de hele wereld.

Het merk is gespecialiseerd in de productie van pedalen voor fietsen, die het resultaat zijn van tientallen jaren onderzoek en ontwikkeling. De pedalen van VP Components zijn ontworpen om een ​​perfecte combinatie van lichtgewicht, duurzaamheid en grip te bieden, zodat fietsers tijdens elke rit kunnen genieten van een efficiënte en veilige trapervaring.

Naast pedalen biedt VP Components ook een breed assortiment aan componenten en accessoires voor fietsen, zoals trapassen, balhoofden en stuurpennen. Het merk heeft het vertrouwen gewonnen van zowel professionele wielrenners als liefhebbers, dankzij zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie in elk van zijn producten.

Reviews VP Nylon Pedalen - Rood

5/5

100%

2 review(s)

5 Stars

2

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. mickael.dubuisson

  100%
  Vertaald uit het Frans - Toon originele tekst Toon vertaling

  De kwaliteit is er, te zien in de tijd.

 2. matteo.larrode

  100%
  Vertaald uit het Frans - Toon originele tekst Toon vertaling

  De kleur komt overeen met mijn verwachtingenDe pedalen zijn breed en compatibel met riemen

Andere producten van Platformpedalen

Klanten die VP Nylon Pedalen - Rood kochten, kochten ook

Recent bekeken producten