VP Nylon Pedalen - Blauw

€ 13,99
2 Reviews
100% of 100
48-72hrs

Specificaties VP Nylon Pedalen - Blauw

 • Materiaal: Nylon. Sterk en resistent.
 • Breed oppervlak voor controle en comfort.
 • 9/16" chromoly spindle.
 • Gietvormen nagels aan de buitenkant voor een stabiele rit.
 • Compatible met de meeste pedalen straps en foot retention systems.

Omschrijving

De VP Nylon Pedalen Blauw zijn een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar duurzame en betrouwbare pedalen. Deze pedalen zijn gemaakt van nylon, wat zorgt voor een sterke en resistente constructie. Dit betekent dat ze bestand zijn tegen de dagelijkse slijtage en scheuren die gepaard gaan met fietsen.

Een ander voordeel van deze pedalen is het brede oppervlak dat ze bieden. Dit zorgt voor meer controle en comfort tijdens het fietsen, wat vooral handig is tijdens lange ritten. Bovendien hebben deze pedalen een 9/16" chromoly spindle, wat betekent dat ze compatibel zijn met de meeste fietsen.

De VP Nylon Pedalen Blauw zijn ook voorzien van gietvormen nagels aan de buitenkant, wat zorgt voor een stabiele rit. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over slippen of uitglijden tijdens het fietsen. Bovendien zijn deze pedalen compatibel met de meeste pedalen straps en foot retention systems, wat betekent dat je ze kunt aanpassen aan je eigen behoeften.

Kortom, als je op zoek bent naar betrouwbare en duurzame pedalen voor je fiets, dan zijn de VP Nylon Pedalen Blauw een uitstekende keuze. Met hun sterke constructie, brede oppervlak en compatibiliteit met verschillende systemen, zullen deze pedalen je helpen om comfortabel en veilig te fietsen, waar je ook naartoe gaat.

Over VP Components

VP Components is een vooraanstaand merk in de fietswereld, met een geschiedenis die teruggaat tot de oprichting in Taiwan in 1985. VP Components komt oorspronkelijk uit een land dat bekend staat om zijn expertise in de fietsindustrie en heeft een sterke reputatie opgebouwd voor het aanbieden van hoogwaardige en hoogwaardige producten voor fietsers over de hele wereld.

Het merk is gespecialiseerd in de productie van pedalen voor fietsen, die het resultaat zijn van tientallen jaren onderzoek en ontwikkeling. De pedalen van VP Components zijn ontworpen om een ​​perfecte combinatie van lichtgewicht, duurzaamheid en grip te bieden, zodat fietsers tijdens elke rit kunnen genieten van een efficiënte en veilige trapervaring.

Naast pedalen biedt VP Components ook een breed assortiment aan componenten en accessoires voor fietsen, zoals trapassen, balhoofden en stuurpennen. Het merk heeft het vertrouwen gewonnen van zowel professionele wielrenners als liefhebbers, dankzij zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie in elk van zijn producten.

Reviews VP Nylon Pedalen - Blauw

5/5

100%

2 review(s)

5 Stars

2

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. joaquinpresent

  100%
  Vertaald uit het Spaans - Toon originele tekst Toon vertaling

  Wel grijpen.

  Wel grijpen. Zeer comfortabel en mooi ...

 2. M_orale_s

  100%
  Vertaald uit het Spaans - Toon originele tekst Toon vertaling

  De pedalen van goede kwaliteit en zeer comfortabel

Andere producten van Platformpedalen

Klanten die VP Nylon Pedalen - Blauw kochten, kochten ook

Recent bekeken producten