Closca Fuga Vouwhelm - Zwart

€ 120,00
3-4 Werkdagen
Geen verzendkosten

Specificaties Closca Fuga Vouwhelm - Zwart

  • Closca Fuga transformeert een beveiligingselement in een mode-accessoire.
  • Deze helm is elegant, stijlvol en heeft een veiligheidscertificaat.
  • Het kan meer dan 50% worden opgevouwen, dus je kunt het makkelijk in je tas stoppen als je niet fietst.
  • Door het ontwerp, de innovatie en uitstekende selectie van materialen, heeft Closca Fuga de prestigieuze RED DOT DESIGN AWARD 2015 en de ADI - Delta 2016 design award gewonnen.
  • Zonder uw betrokkenheid bij veiligheid, functionaliteit en stijl te verliezen.
  • Veiligheidscertificaten: Europa EN1078 / Amerika en Canada: CPSC.
  • MATEN: S (54-56cm) / M (57-59cm) / L (60-62cm).

Omschrijving

De Closca Fuga vouwhelm is de enige op de markt die je in slechts één seconde kunt opvouwen en op kunt bergen in uw rugzak/tas, zonder te veel ruimte in te nemen. Een volledig veilige, comfortabele, opvouwbare urban fietshelm die is ontworpen om bij je stijl te passen.

Wat betreft de hoogtepunten, de Closca Fuga vouwhelm is superlicht en heeft twee zeer belangrijke onderscheidingen ontvangen, de Red Dot Design Award in 2015 en de ADI - Delta 2016 design award. Wij zijn erg trots om je deze helm aan te kunnen bieden, zodat je hem tijdens je stadsritten kunt gebruiken.

Over Closca

Closca is een nieuw bedrijf dat stadsfietsers stijl en innovatie biedt. Ze zijn erop gericht om uw reizen eenvoudiger en comfortabeler te maken zonder uw stijl te verminderen. Closca is geboren om een vleugje design, stijl en goede smaak toe te voegen aan zowel haar klanten, als de steden waar ze wonen. Ze richten zich op mensen die schoonheid waarderen, voelen zich niet geïntimideerd door verandering en voelen de onvermijdelijke behoefte om dingen te transformeren.

Ze geloven in fietsen, niet alleen als het beste vervoermiddel voor steden, maar ook als het mooiste en puurste. Het doel is om zoveel mogelijk mensen aan te moedigen om een stijlvolle benadering van de tweewieler aan te passen.

Andere producten van Helmen

Klanten die Closca Fuga Vouwhelm - Zwart kochten, kochten ook

Klanten die Closca Fuga Vouwhelm - Zwart kochten, kochten ook