Santafixie 30mm Voorwiel - Wit (Radiaal Spaakpatroon)

€ 69,95
1 Review
100% of 100
5-6 Werkdagen

Specificaties Santafixie 30mm Voorwiel - Wit (Radiaal Spaakpatroon)

 • Santafixie aluminium voorwiel.
 • 30mm profiel velg.
 • Afgedichte Santafixie naven.
 • Maat: 13C-622 (700C).
 • Roestvrije spaken.
 • Wielen met remspoor.
 • Spaken: 32
 • Radiaal Spaakpatroon
 • Schacht breedte: 100mm
 • Interne breedte: 13mm
 • Totale gewicht: 1000g
 • Compatibele banden: 700C x 23-28

Omschrijving

Houd je van fietsen en ben je op zoek naar een nieuw wiel voor je fiets? Dit Santafixie 30mm Voorwiel Wit is de perfecte keuze voor jou! Dit wiel is speciaal ontworpen voor fietsliefhebbers die houden van een hoge kwaliteit en duurzaamheid. Het wiel heeft een 30mm profiel velg en afgedichte Santafixie naven.

Daarnaast is dit wiel voorzien van roestvrijstalen spaken en radiaal spaakpatroon die een elegante en moderne uitstraling aan je fiets geven, en is het voorzien van remspoor. Het totale gewicht van het wiel is slechts 1000g en heeft 32 spaken. De schacht breedte is 100mm en de interne breedte van het wiel is 13mm. Dit wiel heeft een maat van 13C-622 (700C) en is gemaakt om te presteren op zijn best.

Met dit Santafixie 30mm Voorwiel Wit verbeter je niet alleen de prestaties van je fiets, maar geef je je fiets ook een nieuwe look! Het wiel is gemakkelijk te monteren en klaar om te gebruiken. Bestel het wiel vandaag nog en geniet van een geweldige fietservaring!

Je hebt een 48mm binnenband nodig. En je moet een velglint tussen de veld en de binnenband monteren om lekke banden te voorkomen en te verminderen.

Over Santafixie

Santafixie combineert passie en inspanning, fietsen en steden. Wij zijn de kinderen van een steeds veranderende cultuur – grootstedelijk en hectisch. We gaan als nomaden door deze stroom, totdat we ontdekkingsreizigers van de stedelijke wereld worden. We zijn fans van steden – we bewegen op een snelle en veilige manier en ondertussen observeren, vinden en verkennen we onze omgeving.

Fietsen zijn de amuletten die altijd aan onze zijde staan – ze zijn onze kompassen, onze paarden, onze metgezellen. Ze zijn het ideale voertuig voor mensen die in de toekomst geloven, in steden en de kracht van mensen.

Deze combinatie – fietsen en steden – was het eerste wat Santafixie.com inspireerde. We verkopen al meer dan 6 jaar verschillende modellen en veel accessoires waarmee we onze ervaringen met stads- en fietsliefhebbers kunnen ontmoeten, bespreken en vertellen. Hedendaagse ontdekkingsreizigers uit meer dan 30 landen, die ons deden beseffen dat het tijd is om te blijven groeien en ons steentje bij te dragen aan het bouwen van onze ideale toekomst – meer fietsen in de steden om een betere wereld te creëren.

Reviews Santafixie 30mm Voorwiel - Wit (Radiaal Spaakpatroon)

5/5

100%

1 review(s)

5 Stars

1

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0

Klanten die Santafixie 30mm Voorwiel - Wit (Radiaal Spaakpatroon) kochten, kochten ook

Recent bekeken producten