H plus Son TB 14 Fixed Gear Voorwiel - Zwart

€ 180,00 € 149,90

Bespaar 17% (-€ 30,10)

4-5 Werkdagen

Specificaties H plus Son TB 14 Fixed Gear Voorwiel - Zwart

  • 23mm diepe velg.
  • De bredere veld voegt stijfheid en weerstand toe. Het profiel lijkt op een tube.
  • G609 aluminium legering die 30% sterker is dan de 6061 aluminium legering gebruikt in standaard velgproductie.
  • Verbinding: gelast.
  • 12-622 (700c).
  • Velggewicht: 490 gr.
  • Sealed Miche of BLB Track of BLB King naaf.

Omschrijving

De H plus Son TB 14 Fixed Gear Voorwiel Zwart is een hoogwaardig wiel dat ideaal is voor zowel professionele fietsers als amateurs. Het wiel heeft een diepte van 23 mm, waardoor het een uitstekende stijfheid en weerstand biedt. Bovendien heeft het wiel een bredere veld, waardoor het meer stevigheid en duurzaamheid biedt.

De G609 aluminium legering heeft een hoge sterkte en betrouwbaarheid en maakt dit wiel 30% sterker dan vergelijkbare aluminium legeringen. De gelaste verbinding van het wiel biedt een strakke afwerking en een hoge mate van stabiliteit. Met de afmetingen van 12-622 (700c) is dit wiel een perfecte pasvorm voor een verscheidenheid van fietsen.

Het velggewicht van dit wiel is slechts 490 gram, waardoor het een lichtgewicht optie is voor iedereen die houdt van snelheid en prestaties. Dit wiel kan worden uitgerust met een verzegelde Miche, BLB Track of BLB King naaf, waardoor het een uitstekende keuze is voor iedereen die op zoek is naar hoge kwaliteit en betrouwbaarheid voor hun wielset.

Over H+Son

Wielen voor race-, stads-, fixie- en singlespeed-fietsen - ze hebben overal modellen voor. H Plus Son is een exclusief merk wielen voor fietsen dat zich kenmerkt door het feit dat al hun modellen in eigen huis maken. Ze gebruiken zeer innovatieve technologieën en processen om hun eigen wielen te bouwen. Bovendien zijn ze de hoofdfabrikanten van wielen voor andere merken zoals BLB, Built of JB Importes, onder andere.

Ze zijn ook de belangrijkste fabrikanten van wielen voor andere merken zoals BLB, Built of JB Importes, onder andere.

Ze hebben 5 verschillende modellen: de Hydra, Archetype, Formation Face, SL42 en TB14, om aan de behoeften van stadsfietsers te voldoen.

Reviews H plus Son TB 14 Fixed Gear Voorwiel - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Voorwielen

Klanten die H plus Son TB 14 Fixed Gear Voorwiel - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten