Vittoria Mastik One Lijm - Wit

€ 20,00 € 17,00

Bespaar 15% (-€ 3,00)

4-5 Werkdagen

Specificaties Vittoria Mastik One Lijm - Wit

  • Ontworpen om buizen te lijmen
  • Voor carbon en aluminium wielen
  • Hiermee kunnen tot 12 buizen worden gelijmd
  • Gewicht: 250g

Omschrijving

De Vittoria Mastik One Lijm Wit is een hoogwaardige lijm die speciaal is ontworpen om buizen te lijmen. Deze lijm is geschikt voor zowel carbon als aluminium wielen en kan tot wel 12 buizen lijmen. Met een gewicht van slechts 250g is deze lijm gemakkelijk mee te nemen tijdens het fietsen.

Betrouwbare keuze

De Vittoria Mastik One Lijm Wit is een betrouwbare keuze voor elke fietser die op zoek is naar een hoogwaardige lijm om buizen te lijmen. Deze lijm is gemakkelijk aan te brengen en zorgt voor een sterke en duurzame verbinding tussen de buizen en de wielen. Bovendien is deze lijm geschikt voor zowel carbon als aluminium wielen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor elke fietser.

Uitstekende kwaliteit

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige lijm om buizen te lijmen, dan is de Vittoria Mastik One Lijm Wit een uitstekende keuze. Met zijn sterke en duurzame verbinding en veelzijdigheid is deze lijm perfect voor elke fietser die op zoek is naar betrouwbaarheid en kwaliteit. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de voordelen van deze geweldige lijm!

Reviews Vittoria Mastik One Lijm - Wit

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Vittoria Mastik One Lijm - Wit kochten, kochten ook

Recent bekeken producten