Vinyl Europe Tas - Navy

€ 129,00

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Vinyl Europe Tas - Navy

 • Maat: 37 x 28 x 10 cm.
 • Gewicht: 0.72kg.
 • Volume: 11 litres.
 • Materiaal: 100% Waterproof Tarpaulin Vinyl.
 • 2" wijde aanpasbare nylon webbing shoulder strap.
 • Dubbele gesp sluiten.
 • Een grote zak met ritssluiting op de flap.
 • Een zak met ritssluiting onder de flap.
 • Het hoofdvak bevat een divider en klein zakje met rits ideaal om kleinere onderdelen in te bewaren.
 • 100% waterproof Heavy duty Vinyl.
 • Hoewel niet uitbreidbaar zoals zijn neef Cordura (1439), is de Vinyl Europa tas voorzien van dezelfde signatuur rechthoekige vorm en maat. Beschikbaar in 5 schitterende kleuren, het nieuwe ontwerp van dit merk zal helpen om al je benodigdheden georganiseerd en droog te houden.

Omschrijving

De Vinyl Europe Tas in Navy is een ideale tas voor fietsers die op zoek zijn naar een waterdichte en duurzame oplossing om hun spullen mee te nemen tijdens het fietsen. Met een afmeting van 37 x 28 x 10 cm en een gewicht van 0,72 kg biedt deze tas voldoende ruimte voor al je benodigdheden.

De tas is gemaakt van 100% waterdicht Tarpaulin Vinyl en heeft een 2" wijde aanpasbare nylon webbing schouderriem. De dubbele gesp sluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn. De tas heeft een grote zak met ritssluiting op de flap en een zak met ritssluiting onder de flap. Het hoofdvak bevat een divider en klein zakje met rits ideaal om kleinere onderdelen in te bewaren.

De Vinyl Europe Tas is gemaakt van 100% waterproof Heavy duty Vinyl en is beschikbaar in 5 schitterende kleuren. Hoewel niet uitbreidbaar zoals zijn neef Cordura (1439), is de Vinyl Europa tas voorzien van dezelfde signatuur rechthoekige vorm en maat. Het nieuwe ontwerp van dit merk zal helpen om al je benodigdheden georganiseerd en droog te houden.

Over Manhattan Portage

Er was een eenvoudige filosofie die Manhattan Portage uitgezet had in 1983: 'New York Tough'. 30 jaar later is dit nog even waar. Van Montreal tot Melbourne, Osaka tot Oslo, en Stockholm tot San Francisco, zijn de tassen van Manhatten Portage overal en worden ze door iedereen gedragen. Ondanks hun overweldigend internationaal succes, blijft Manhattan Portage trouw aan hun NYC roots.

Deze levensduur van 30 jaar in een bijzonder volatiele modewereld, en in een stad die vooral de designer-of-the-moment koestert, was geen simpel proefstuk. Manhattan Portage heeft vermeden om niet meer dan een tijdelijke hype te zijn simpelweg omdat hun tassen de tand des tijds weerstaan.

Reviews Vinyl Europe Tas - Navy

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Schoudertassen

Klanten die Vinyl Europe Tas - Navy kochten, kochten ook

Recent bekeken producten