Velox velglint 16mm Wit

48-72hrs

Specificaties Velox velglint 16mm Wit

  • Materiaal: katoen.
  • Bestand tegen hoge druk.
  • 2000x16mm.

Omschrijving

De Velox velglint 16mm Wit is een hoogwaardig product dat speciaal is ontworpen voor fietsers die op zoek zijn naar betrouwbare en duurzame velglinten. Dit product is gemaakt van katoen, wat zorgt voor een uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. Het materiaal is bestand tegen hoge druk, waardoor het perfect is voor fietsers die op zoek zijn naar een product dat lang meegaat.

Met een afmeting van 2000x16mm is dit velglint geschikt voor de meeste fietsen. Het is gemakkelijk te installeren en biedt een uitstekende bescherming voor de binnenband van uw fiets. Het voorkomt dat de binnenband beschadigd raakt door de velg en zorgt voor een soepele en veilige rit.

De Velox velglint 16mm Wit is een must-have voor elke fietser die op zoek is naar een betrouwbaar en duurzaam product. Het biedt uitstekende bescherming voor de binnenband van uw fiets en zorgt voor een soepele en veilige rit. Bestel vandaag nog en ervaar het verschil!

Over Velox

Velox is een merk met een rijke geschiedenis in de wielerwereld. Het merk, opgericht in 1903 in Frankrijk, is al meer dan een eeuw aanwezig in de branche en is uitgegroeid tot een referentie in de productie van producten en accessoires voor fietsen.

Met een lang traject in de markt heeft Velox zich gespecialiseerd in de productie van stuurlinten en velglinten. Hun stuurlinten worden alom erkend vanwege hun kwaliteit en duurzaamheid, en bieden uitzonderlijke grip en comfort tijdens ritten. Bovendien staan ​​Velox velglinten bekend om hun weerstand en het vermogen om de velgen te beschermen tegen lekke banden en beschadigingen, waardoor de wielen langer meegaan.

Reviews Velox velglint 16mm Wit

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Velox velglint 16mm Wit kochten, kochten ook

Recent bekeken producten