Velo Plush 1221 Vintage Zadel - Zwart

€ 23,95 € 21,56

Bespaar 10% (-€ 2,39)

48-72hrs

Specificaties Velo Plush 1221 Vintage Zadel - Zwart

  • Zware hoes.
  • Meertraps gelschuimmateriaal.
  • Verchroomde stalen rails.
  • Afmetingen: 274 mm x 153 mm.
  • Gewicht: 333gr.
  • Kleur: Zwart.

Omschrijving

De Velo Plush 1221 Vintage Zadel Zwart is een hoogwaardig fietszadel dat perfect is voor degenen die op zoek zijn naar comfort en stijl. Het zadel heeft een stevige hoes die bestand is tegen slijtage en scheuren, waardoor het geschikt is voor dagelijks gebruik. Het zadel is voorzien van een multi-stage gel-schuimmateriaal dat zorgt voor een uitstekende dempping en ondersteuning tijdens het fietsen.

De Velo Plush 1221 Vintage Zadel Zwart heeft ook verchroomde stalen rails die zorgen voor een stevige en duurzame constructie. Het zadel heeft een afmeting van 274mm x 153mm en weegt slechts 333 gram, waardoor het gemakkelijk te hanteren is. Het zadel is verkrijgbaar in de kleur Zwart, wat het een klassieke en tijdloze uitstraling geeft.

Als je op zoek bent naar een comfortabel en stijlvol fietszadel, dan is de Velo Plush 1221 Vintage Zadel Zwart een uitstekende keuze. Met zijn stevige constructie, dempende eigenschappen en klassieke uitstraling, is dit zadel perfect voor lange ritten en dagelijks gebruik.

Over Velo

Velo werd opgericht in 1979 en had als primair doel aan de individuele behoeften van elke fietser te voldoen, voornamelijk door het maken van zadels. Dit merk is al meer dan 40 jaar continue bezig met de ontwikkeling van hun producten en streven continu naar succes. Het team van Velo gebruikt haar ervaring om producten te produceren die aan te passen zijn aan de behoefte van alle soorten fietsers, of het nu gaat om beginners of professionals. Tegenwoordig is Velo een van de meest toonaangevende ontwerpers en fabrikanten op het gebied van zadels, stuurlint en handvatten .

Reviews Velo Plush 1221 Vintage Zadel - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Zadels

Klanten die Velo Plush 1221 Vintage Zadel - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten