Velo Attune Handvatten - Blauw

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Velo Attune Handvatten - Blauw

  • Model VLG 520.
  • Lange baan handvatten.
  • Gemaakt van zacht rubber in een diamant patroon.
  • Extreem comfortabel.
  • 175mm lengte.

Omschrijving

De Velo Attune Handvatten in het blauw zijn een geweldige keuze voor fietsers die op zoek zijn naar comfort en stijl. Deze handvatten zijn gemaakt van zacht rubber in een diamant patroon, wat zorgt voor een goede grip en een comfortabele rit. De lange baan handvatten zijn 175mm lang, wat zorgt voor een goede grip en controle tijdens het fietsen.

De Velo Attune Handvatten zijn extreem comfortabel en bieden een uitstekende demping voor de handen tijdens het fietsen. Het diamant patroon zorgt voor een goede grip, zelfs bij nat weer, waardoor deze handvatten een geweldige keuze zijn voor fietsers die in alle weersomstandigheden willen rijden.

De Velo Attune Handvatten zijn gemakkelijk te installeren en passen op de meeste fietsen. Ze zijn verkrijgbaar in een stijlvolle blauwe kleur die perfect past bij elke fiets. Als je op zoek bent naar comfortabele en stijlvolle handvatten voor je fiets, dan zijn de Velo Attune Handvatten een geweldige keuze.

Over Velo

Velo werd opgericht in 1979 en had als primair doel aan de individuele behoeften van elke fietser te voldoen, voornamelijk door het maken van zadels. Dit merk is al meer dan 40 jaar continue bezig met de ontwikkeling van hun producten en streven continu naar succes. Het team van Velo gebruikt haar ervaring om producten te produceren die aan te passen zijn aan de behoefte van alle soorten fietsers, of het nu gaat om beginners of professionals. Tegenwoordig is Velo een van de meest toonaangevende ontwerpers en fabrikanten op het gebied van zadels, stuurlint en handvatten .

Reviews Velo Attune Handvatten - Blauw

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Handvatten

Klanten die Velo Attune Handvatten - Blauw kochten, kochten ook

Recent bekeken producten