Vragen?

Bel ons op 085-20 84 202 M-V van 10h tot 19h

De grootste online winkel voor fixie fietsen in Europa

U hebt niets in uw winkelwagen.

Promo

  Voorlicht Lightrider USB

  Sku: Luz Delantera Lightrider USB

  Beschikbaarheid: In voorraad

  Normale prijs: € 53,99

  Speciale prijs: € 48,59

  preview next
  OF

  Artikel details

  Voorlicht Lightrider USB.
  Fabrikant: Lightrider.
  Kleur: Wit.

  Luz Delantera Lightrider AA

  Meer afbeeldingen

  • Luz Delantera Lightrider AA
  • Luz Delantera Lightrider AA
  • Luz Delantera Lightrider AA
  • Luz Delantera Lightrider AA

  Details

  Voorlicht Lightrider USB:
  Afmetingen licht: B35 x D35 x L119 mm (lichtunit zonder de straps).
  3 afzonderlijke lichtstralen: 1. Voorwaartse waarschuwingsflits. 2. Krachtige 1 watt neerwaartse straal om de weg op te lichten. 3. Het unieke Rider Illumination System (RIS) dat naar achter schijnt om de fietser te verlichten.
  Keuze tussen 3 modi: 1. Alle drie de stralen aan. 2.Zoals mode 1 maar met flitsende wegverlichting. 3. Flitsende wegverlichting en de Rider Illumination System straal.
  Batterijen: oplaadbaar met USB kabel.
  Oplaadtijd: 10 uur.
  Levensduur batterijen:tot 20 hours in flashing mode.
  Lichtsterkte: 110 lumen.
  Voet: inclusief, past op standaard 22 tot 32 mm sturen.
  Gemakkelijk te installeren, geen gereedschap nodig.

  Beschrijving

  Jarenlang hebben fietsers fuorescerende vestjes gedragen om zichzelf 's nachts zichtbaar te maken, dus afhankelijk van de voorlichten van auto's.Lightrider is het enige fietslicht ter wereld dat zowel de fietser oplichtr als de weg, en dus een hogere zichtbaarheid inhoudt. Het model produceert 3 LED-stralen: een 110 lumen straal vooraan, een flitsende straal vooraan en een achterwaartse straal om de fietser op te lichten. De derde straal is het unieke Rider Illumination System (RIS). Deze straal is heel gericht en afgeschermd met een kapje zodanig dat de fietser niet verblind wordt noch het nachtzicht wordt aangetast.

  Lightrider heeft ook een batterij management system dat de optimale werking van de 3 stralen garandeert. Van zodra de batterij nog maar 20% opgeladen is, wordt enkel de voorwaartse flitsende straal overgehouden zodat je nog steeds veilig naar huis kan. Dit is dan ook een duidelijk teken dat je de batterijen dient te vervangen of op te laden. Dit gepatenteerd systeem is beschikbaar in twee versies: met 2 AA batterijen of met USB.


  Vídeo Knog

  Deze website gebruikt cookies om onze service te verbeteren. Als je verder klikt, gaan we er vanuit dat je accoord gaat met ons cookiebeleid. Lees meer.
  x