Unior 1693.6 Gereedschapsbak SOS schuim - Zwart

€ 9,95 € 8,46

Bespaar 15% (-€ 1,49)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Unior 1693.6 Gereedschapsbak SOS schuim - Zwart

  • De gereedschapsbak onderscheidt zich door zijn goed gescheiden, open lades met extra ruimte om verschillende gereedschappen op te hangen.
  • Vervangende SOS-schuimbak voor de 1693,3 gereedschapsbak.
  • Gewicht: 27g

Omschrijving

De Unior 1693.6 Gereedschapsbak SOS schuim Zwart is een handige gereedschapsbak die zich onderscheidt door zijn goed gescheiden, open lades. Deze lades bieden extra ruimte om verschillende gereedschappen op te hangen, waardoor je altijd snel en gemakkelijk het juiste gereedschap bij de hand hebt. De gereedschapsbak is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zeer duurzaam, waardoor je er jarenlang plezier van zult hebben.

Deze gereedschapsbak wordt geleverd met een vervangende SOS-schuimbak voor de 1693,3 gereedschapsbak. Hierdoor kun je de gereedschapsbak eenvoudig aanpassen aan jouw specifieke behoeften en kun je altijd snel en gemakkelijk het juiste gereedschap vinden. De schuimbak is zeer licht van gewicht, waardoor je hem gemakkelijk kunt meenemen naar elke klus.

Met een gewicht van slechts 27g is de Unior 1693.6 Gereedschapsbak SOS schuim Zwart een zeer handige en praktische gereedschapsbak voor elke fietser. Of je nu een professionele monteur bent of gewoon je eigen fiets wilt onderhouden, deze gereedschapsbak is een onmisbaar hulpmiddel dat je altijd bij de hand moet hebben.

Reviews Unior 1693.6 Gereedschapsbak SOS schuim - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Gereedschapsbidons & -tassen

Klanten die Unior 1693.6 Gereedschapsbak SOS schuim - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten