Unior 1689.6 Adapter Cannondale Lefty

€ 32,75 € 27,84

Bespaar 15% (-€ 4,91)

3-4 Werkdagen

Specificaties Unior 1689.6 Adapter Cannondale Lefty

  • Wordt gebruikt om Cannondale Lefty-voorwielen te corrigeren, die een specifieke asymmetrische vorm en afmetingen hebben en daarom niet kunnen worden gebruikt op de middenbok met normale adapters.
  • Compatibel met: Lefty 50 - standaardnaaf, Lefty 60 - Supermax-naaf
  • Gewicht: 80g

Omschrijving

De Unior 1689.6 Adapter Cannondale Lefty is een handig hulpmiddel voor fietsers die gebruik maken van Cannondale Lefty-voorwielen. Deze wielen hebben namelijk een specifieke asymmetrische vorm en afmetingen, waardoor ze niet zomaar op de middenbok met normale adapters kunnen worden gebruikt. Met deze adapter kan je jouw Cannondale Lefty-voorwiel echter wel corrigeren en veilig gebruiken op de middenbok.

De Unior 1689.6 Adapter Cannondale Lefty is compatibel met zowel de Lefty 50 standaardnaaf als de Lefty 60 Supermax-naaf. Het gewicht van deze adapter bedraagt slechts 80 gram, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is op fietstochten.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en handige adapter voor jouw Cannondale Lefty-voorwiel, dan is de Unior 1689.6 Adapter Cannondale Lefty zeker een aanrader. Met deze adapter kan je jouw fiets veilig en comfortabel gebruiken, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de asymmetrische vorm van je voorwiel.

Reviews Unior 1689.6 Adapter Cannondale Lefty

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Fietsgereedschap

Klanten die Unior 1689.6 Adapter Cannondale Lefty kochten, kochten ook

Recent bekeken producten