Union Fietscomputer 5 functies - Zwart

€ 15,65 € 12,99

Bespaar 17% (-€ 2,66)

3-4 Werkdagen

Specificaties Union Fietscomputer 5 functies - Zwart

  • Econocomic fietscomputer met 5 verschillende functies.
  • Bedrade computer.
  • Voor sturen met diameter van 25,4 tot 31,8 mm.
  • Huidige snelheid.
  • Route afstand.
  • Kilometerteller.
  • Scan: toont alle functies elke 6 seconden.
  • 12-uurs klok.

Omschrijving

De Union Fietscomputer met 5 functies is een handige en betaalbare fietscomputer voor elke fietser. Met deze bedrade computer kun je gemakkelijk je huidige snelheid, route afstand en kilometerstand bijhouden. De computer is geschikt voor sturen met een diameter van 25,4 tot 31,8 mm, waardoor hij op de meeste fietsen past.

Naast de basisfuncties heeft de Union Fietscomputer ook een scanfunctie, die elke 6 seconden alle functies laat zien. Zo hoef je niet steeds te switchen tussen de verschillende functies en kun je gemakkelijk alle informatie bijhouden tijdens het fietsen. Daarnaast heeft de computer ook een 12-uurs klok, zodat je altijd de tijd bij de hand hebt.

De Union Fietscomputer is een betrouwbare en eenvoudige fietscomputer die perfect is voor fietsers die hun prestaties willen bijhouden zonder te veel geld uit te geven. Met zijn vijf verschillende functies en handige scanfunctie is deze computer een onmisbare accessoire voor elke fietser.

Over Union

Union producten zijn erg betrouwbaar: ze hebben een lange levensduur en zijn duurzaam. Daarnaast bieden ze een goede prijs-kwaliteitverhouding. Je kiest dus voor een product dat jaren meegaat zonder dat je veel geld hoeft te besteden. Dat is ook één van de redenen waarom we bij Santafixie besloten hebben om de producten van Union te verkopen. Het is een betrouwbaar merk dat we zeker aanbevelen.

Reviews Union Fietscomputer 5 functies - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Kilometerteller

Klanten die Union Fietscomputer 5 functies - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten