Uitrusting fietsvakantie

Uitrusting fietsvakantie

Aanbiedingen van uitrusting voor fietsvakantie

De meesten van ons ontsnappen de sleur van de stad regelmatig, op zoek naar schone lucht, natuur en rust. In dit "Special BikePacking" -gedeelte hebben we de beste fietsapparatuur voor je uitgezocht. Dit gaat je helpen je fietstripjes nog leuker en comfortabeler te maken. In dit gedeelte vind je alle benodigde apparatuur voor je fietstocht; fietstassen en zadeltassen, of rugzakken en accessoires zoals GPS-navigators, fietslampen, hangsloten en bidons. Ook vind je hier hulpmiddelen voor onverwachtse situaties tijdens je avontuur.

FIETSTASSEN

Fietstassen zijn een belangrijk onderdeel van je reis. We bieden een breed scala aan tassen, met verschillende inhoudgroottes en in afwisselende stijlen, afhankelijk van het type reis je gaat ondernemen.

BEKIJK ALLE TASSEN

VERLICHTING

Dat je ook s'nachts gaat fietsen is geen optie, maar een zekerheid. Er zijn zoveel dingen die je plannen kunnen vertragen. Daarbij kom je zeker weten veel leuke restaurants of barretjes tegen waar je s'avonds iets wilt drinken. Zorg er hierbij voor dat je altijd een voor- en achterlicht bij je hebt, zodat je goed zichtbaar bent op de weg. Ontdek de beste en meest duurzame fietslampen in deze sectie.

BEKIJK ALLE LICHTEN

AANBIEDINGEN OP FIETSPETTEN

Ontdek de beste deals voor BikePacking Caps. Caps bieden bescherming tegen de zon, absorberen zweet en houden insecten weg bij de ventilatieopeningen van je helm.

BEKIJK ALLE FIETSPETTEN

BRILLEN

In ons assortiment vind je de beste zonnebrillen om je ogen te beschermen tegen direct zonlicht, stof of andere dingen die je tegen kunt komen tijdens je tocht. Uiteraard tegen de beste prijs en van de beste merken.

BEKIJK ALLE BRILLEN

WIELERSHIRTS EN WIELERBROEKEN

Een bepaald level van comfort is belangrijk bij elke fietstocht en zeker bij een tocht van meerdere dagen. In deze sectie ontdek de meest comfortabele fietskleding voor de beste prijzen, van de beste merken.

BEKIJK ALLE WIELERSHIRTS
BEKIJK ALLE WIELERBROEKEN

GPS TRAKKER

Ook al ga je op avontuur, het is altijd goed te weten waar je naar toe gaat en wanneer je daar ongeveer wilt arriveren. Daarom is een onafhankelijk GPS-apparaat essentieel. Bij ons kun je kiezen uit een breed aanbod aan GPS-apparaten. Zo weet je altijd waar je bent en waar je naar toe gaat!

ZIE FIETSELEKTRONICA

GEREEDSCHAP

De beste aanbiedingen voor allerlei soorten gereedschap vind je hier; Park Tool, Lezyne en Topeak zijn een paar merken uit ons assortiment. Zo heb je voor elk mechanisch probleem het juiste basisgereedschap bij de hand, waardoor je elk probleem tijdens je fietsreis gemakkelijk kunt oplossen!

ZIE GEREEDSCHAP

LIBROS PARA INSPIRARTE

Je leeft natuurlijk je eigen verhaal. Dat wil niet zeggen dat je na het bereiken van je bestemming niet kunt ontspannen door te genieten van verhalen van andere professionele, avontuurlijke en 'gewone' fietsers. Kies een boek uit onze uitgebreide catalogus en vergeet even de kilometers die nog voor je liggen.

BEKIJK ALLE BOEKEN

BIDONS

Als je in een afgelegen gebied bent weet je nooit wanneer je je bidon kunt bijvullen. Het is daarom essentieel om zoveel mogelijk water mee te nemen en je fles tot de nok toe te vullen. Bij ons vind je de perfecte waterflessen en bidons voor je Bike packing trip of fietstocht.

BEKIJK ALLE BIDONS

BIDONHOUDERS

Flessenhouders zijn niet alleen handig voor het meenemen van je bidon. Je kunt ze ook gebruiken als houder voor je gereedschap, of voor je luidspreker. Zo kom je met je favoriete muziek de zwaarste etappes van je fietsreis wel door. In deze sectie vind je de meest resistente en lichte houders.

BEKIJK ALLE BIDONHOUDERS