Tubus Duo Bagagedrager 26"-28" Voorkant - Zwart

€ 97,00 € 88,90

Bespaar 8% (-€ 8,10)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Tubus Duo Bagagedrager 26"-28" Voorkant - Zwart

  • Materiaal: staal
  • Wielmaat: 26"-28"
  • Gewicht: 560g
  • Diameter: 10mm

Omschrijving

De Tubus Duo Bagagedrager is een stevige en betrouwbare bagagedrager voor op de voorkant van je fiets. Gemaakt van hoogwaardig staal, is deze drager geschikt voor fietsen met een wielmaat van 26"-28". Met een gewicht van slechts 560g is deze drager lichtgewicht en gemakkelijk te monteren op je fiets.

De Tubus Duo Bagagedrager heeft een diameter van 10mm en biedt voldoende ruimte om je bagage veilig en stabiel te vervoeren. Of je nu op fietsvakantie gaat of gewoon dagelijks boodschappen doet, deze bagagedrager is de perfecte aanvulling op je fietsuitrusting.

De zwarte kleur van de Tubus Duo Bagagedrager zorgt voor een stijlvolle uitstraling en past bij vrijwel elke fiets. Met deze bagagedrager ben je verzekerd van een veilige en stabiele manier om je bagage te vervoeren, zodat je altijd comfortabel en zorgeloos kunt fietsen.

Over Tubus

Bij Tubus buigen ze flinterdunne stalen buizen om echt robuuste en perfect gevormde bagagerekken te creëren, handgemaakt en feilloos afgewerkt. Er zijn niet veel bedrijven die dit kunnen. En niemand kan het beter dan Tubus. Ze werken namelijk onvermoeibaar om het u gemakkelijk te maken bagage op uw fiets te vervoeren. Met bagagerekken die uw reis gemakkelijker en comfortabeler maken. Met dakdragers die over de hele wereld naam hebben gemaakt.

We hebben de rekken blootgesteld aan zuur en ze gemarteld met uitgebreide trillings- en oscillatietests, volledig geladen. Een dakdrager van Tubus moet dus bestand zijn tegen alle druk van reizen, verplaatsingen en guur weer. De kwaliteitsnormen van Tubus zijn boven de rest. Dit is de reden waarom hun producten hun legendarische reputatie hebben verdiend.

Reviews Tubus Duo Bagagedrager 26"-28" Voorkant - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Tubus Duo Bagagedrager 26"-28" Voorkant - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten