Sram Omnium Crankset 48T 165mm Zwart

€ 269,00
3 Reviews
100% of 100

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Sram Omnium Crankset 48T 165mm Zwart

 • Kettingblad materiaal: AL 7075-T6.
 • Arm Materiaal: 7050 Alloy.
 • Gewicht: 825g.
 • Arm lengtes: 165mm
 • 48 tanden.
 • Niet inclusief een GXP bottom bracket met externe lager cups.

Omschrijving

De Sram Omnium Crankset 48T 165mm Zwart is een hoogwaardig product dat speciaal is ontworpen voor fietsers die op zoek zijn naar een krachtige en duurzame crankset. Het kettingblad is gemaakt van AL 7075-T6, wat zorgt voor een uitstekende sterkte en duurzaamheid. De arm is gemaakt van 7050 Alloy, wat zorgt voor een lichtgewicht en stijve constructie.

Met een gewicht van slechts 825g is deze crankset een van de lichtste op de markt, wat zorgt voor een snellere acceleratie en een betere controle over de fiets. De arm lengte van 165mm is perfect voor fietsers van verschillende lengtes en zorgt voor een comfortabele en efficiënte pedaalbeweging.

De Sram Omnium Crankset 48T 165mm Zwart heeft 48 tanden, wat zorgt voor een uitstekende krachtoverbrenging en een hogere snelheid. Let op: deze crankset wordt geleverd zonder een GXP bottom bracket met externe lager cups. Deze moet apart worden aangeschaft om de crankset te kunnen gebruiken.

Over SRAM

Sram werd in 1987 opgericht met slechts één enkel product in hun assortiment; de beroemde Grip Shift , die voor het eerst werd geïntroduceerd voor gebruik op racefietsen. Later hebben ze dit systeem verwerkt in mountainbikes waardoor het merk enorm snel begon te groeien. Het verlangen naar vooruitgang en innovatie bracht Sram ertoe nog meer nieuwe systemen en componenten voor mountainbikes te introduceren. De grote sprong voorwaarts kwam toen Sram RockShox overnam; een van de meest erkende en prestigieuze mountainbikemerken.

Sram blijft altijd groeien en zich ontwikkelen en de volgende stap was dan ook om juist terug te keren naar de basis, naar waar het ooit begon. Het merk koos er voor om zich opnieuw te richten op producten voor racefietsen. Ze namen daarbij echter meer wielrenmerken over, zoals Zipp en Quarq en maakten een grote impact met de ontwikkeling van het innovatieve draadloze RED eTap crankset.

Reviews Sram Omnium Crankset 48T 165mm Zwart

5/5

100%

3 review(s)

5 Stars

3

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. manuortegateruel

  100%
  Vertaald uit het Spaans - Toon originele tekst Toon vertaling

  Ze zijn bekend en het is goed om te weten dat het een zeer goed product is.

  Ze zijn bekend en het is goed om te weten dat het een zeer goed product is. Als zeer negatief punt bevatten ze geen trapas, dus het aanbod is niet echt een aanbod, ze geven korting op de trapas.

 2. shovys

  100%
  Vertaald uit het Spaans - Toon originele tekst Toon vertaling

  Niet beter voor mij vast, gewicht en gegarandeerde garantie

 3. alvaromori95

  100%
  Vertaald uit het Spaans - Toon originele tekst Toon vertaling

  Kettingblad, cranks en as allemaal in een zeer goede kwaliteit verpakking.

  Kettingblad, cranks en as allemaal in een zeer goede kwaliteit verpakking. Aanbevolen in alle gespecialiseerde fora en terecht.

Andere producten van Crankstellen

Klanten die Sram Omnium Crankset 48T 165mm Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten